Tron DAO saldırının 5. günü: Kurtarma planı devam ediyor!
Tron DAO saldırının 5. günü: Kurtarma planı devam ediyor!

Tron DAO saldırısının 5. günü: Kurtarma planı devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Justin Sun, USDD/USD sabiti ile ilgili yaşanan problemleri gidermeye uğraşıyor. Algoritmik stablecoin hafta başında devalüasyona uğramış, USDD’nin fiyatının dolar karşısında 0,3 sent düşmesi sebebiyle yatırımcılar arasında panik meydana gelmişti.

USDD paniği devam ediyor. Düzenleyiciler tüm kripto para piyasasını düzenleme ihtiyacı hakkında tekrar agresif bir şekilde vaazlar vermeye devam ederken Tron ekosisteminin yerel tokeni TRX’in fiyatları da sıkıntıya girmeye başladı.

Tron DAO için nasıl bir plan uygulanıyor?

Sorunu çözmek için Justin Sun ve Tron DAO, piyasaya müdahaleler yapmaya, rezerv fonunun likiditesini borsalara dökmeye ve borsalarda serbestçe işlem gören TRX hacmini satın almaya karar verdiler. Böylece dört gün içinde 3 milyardan fazla TRX geri satın alındı. Toplam token arzının %6’sına eşit olan 5,5 milyar TRX’lik geri alım planlanıyor.

https://twitter.com/justinsuntron/status/1537588958959644673

Bugün Tron DAO’nun borsalardan TRX satın almak için 100 milyon USDC daha göndereceği biliniyordu. Haberin duyurulması üzerine, token %4,7 oranında yükselmeyi başardı. Bununla birlikte TRX USDD de-peg öncesi önceki seviyelerinin %30 altında ve yakın gelecekte bu seviyelere geri dönüp dönemeyeceği belli değil.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin