USDD depeg derinleşiyor: Justin Sun’un planı var mı?

Tron DAO rezervi, stablecoin için bakın ne kadar TRX satın aldı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 5 Mayıs itibarıyla Tron’un algoritmik stabilcoin USDD’si yayına girdi. Şu ana kadar sabitlenmiş token bir dizi merkezi olmayan finans (defi) protokolünde listelendi. 

İki gün sonra, Tron DAO Rezervi, proje Terra’nın UST rezervlerine benzer bir uygulamaya imza attı. Merkezi olmayan bir forex rezervinden yararlanmayı amaçladığından, algoritmik stabilcoini desteklemek için 504,6 milyon Tron (TRX) satın aldığını duyurdu.

Tron DAO rezervi ve Justin Sun 38 Milyon dolarlık TRX satın aldığını açıkladı

Terra’nın UST rezerv sistemi popüler bir plan haline geldi. Şimdi ayınısını Justin Sun ve ekibi uyguluyor. Tron’un USDD stabilcoin projesi modeli aynı yöntemi takip ediyor. 

21 Nisan’da Tron, algoritmik stabilcoin projesini bildirdi ve o zamandan beri fiat sabitli kripto varlığı resmen başlatıldı. Projenin şu anda birkaç ortağı var. Ayrıca USDD, Pancakeswap, Kyberswap, Sunswap, Sun.io, Curve Finance, Uniswap ve Ellipsis’te listeleniyor.

tronscan.org’a göre, yazı yazılırken yaklaşık 211.245,005.49 USDD var. İstatistikler, 7 Mayıs 2022 Cumartesi günü, Uniswap sürüm üç (v3) USDD alıp satmak için en aktif borsa olduğunu gösteriyor. USDD’nin 211 milyon dolarlık piyasa değeri, Terra’nın UST’si (18.7 milyar dolar) için küçük patatesler olsa da, sadece iki gündür var. 

Terrausd (UST) 24 saatlik işlemlerde 990.3 milyon$ görürken, USDD geçen gün 2.31 milyon$ gördü. USDD’nin piyasa değeri, ikizler dolarının (GUSD) 199,5 milyon dolarlık piyasa değerinden daha büyük.

Cumartesi günü, Tron DAO ve Tron’un kurucusu Justin Sun, ekibin birim başına ortalama 0.07727 fiyatla 504.600.250 TRX satın aldığını duyurdu. Tron DAO Rezerv hesabı Cumartesi öğleden sonra yaptığı açıklamada , satın almanın “genel blok zinciri endüstrisini ve kripto pazarını korumak için bir yedek varlık olarak kullanılacağını” söyledi. Tron’un kurucusu Justin Sun bu hafta sonu “[Tron DAO rezerv] işini yaptı” diye tweet attı.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin