TRON
Tron 'da Verilen USDT, Ethereum'da Verileni Aşmak Üzere

Tron’da Verilen USDT, Ethereum’da Verileni Aşmak Üzere

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Tron ‘da ihraç edilen Tether (USDT) miktarı, Ethereum’da yayınlanan miktarı yavaş yavaş yakalıyor.
  • 23.416 Milyar $ ERC20-USDT ihraç edildi ve 21.994 Milyar $ TRC20-USDT.
  • Tron tarafından yayınlanan USDT, düşük ücretleri ve Tron ekosistemindeki kullanımı nedeniyle popülerlik kazanıyor.
  • TRX’in değeri, ağdaki artan faaliyetten yararlandı.

Tron ‘da (TRX) yayınlanan Tether (USDT) miktarı, Ethereum’da (ETH) yayınlanan miktarı gölgede bırakmak üzere. Bekleyen bu dönüm noktası, Tron’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun tarafından vurgulandı ve aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaşıldı.

TRC20-USDT ile ERC20-USDT Arasında 1.4 Milyar $ Fark Kaldı

Tether bilançosuna hızlı bir bakış atarsak, çeşitli blok zincirlerinde ihraç edilen USDT’nin aşağıdaki dağılımını ortaya koymaktadır.

  • Omni – $1.335 Billion
  • Ethereum – $23.416 Billion
  • Tron – $21.994 Billion
  • EOS – $70.251 Million
  • Liquid – $16.561 Million
  • Algorand – $14 Million
  • SLP – $6 Million
  • Solana – $190 Million

Yukarıdaki dökümden, Tron’da ihraç edilen USDT’nin, Ethereum blok zincirinde çıkarılanla eşdeğerden 1,422 Milyar Dolar uzakta olduğu sonucuna varılabilir. Tron ağı, Ethereum’a kıyasla daha düşük ücretleri ve daha yüksek hızı nedeniyle yeni kullanıcıları çekmeye ve artan aktiviteye devam ettikçe başarıya ulaşılacak günler ve haftalarda şanslar var.

TRX, Tron Ağındaki Aktivite Artarken Gelişmeye Devam Ediyor

TronScan.org’un izniyle aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi, 2021’in başından bu yana günlük olarak yaklaşık 2 milyon işlem gerçekleştiren blok zinciri ile Tron ağındaki faaliyet sürekli olarak yüksek olmuştur.

Tron Ağı Günlük Transferler

Aynı dönemde ve Etherscan.com’a göre Ethereum, yılın başından bu yana günlük olarak yaklaşık 1.25 milyon işlem gerçekleştirdi. Bu nedenle, genel olarak Tron’daki günlük aktivite miktarının Ethereum’dakinin iki katı olduğu sonucuna varılabilir.

Tron’un etkileyici ağ aktivitesi, en son ICO’dan sonra 2018’in başlarında görülen seviyelerde işlem gören TRX’in fiyatı üzerinde de olumlu bir etki yarattı. Yazım sırasında, Tron (TRX) 0.1428 $’dan işlem görüyor ve 5 Ocak 2018’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.30 $’a doğru neredeyse yarı yolda.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin