TRON çıkışı durma noktasına geldiğine göre, TRX için gelecekte ne beklenebilir?
TRON çıkışı durma noktasına geldiğine göre, TRX için gelecekte ne beklenebilir?

TRON çıkışı durma noktasına geldiğine göre, TRX için gelecekte ne beklenebilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  TRON son haftalarda düşüş trendindeydi, kısa bir an için düşüş trendinden çıkmış gibi göründü. Ancak hareket gerçekleşmedi. TRON, önemli bir direnç alanı çevresinde reddedilerek o zamandan beri değerinin %7’sini kaybetti.

Bitcoin hakimiyeti, geçmişte güçlü bir şekilde sıçradığı bir alan olan 40.1 bölgesinde tekrardan bulundu. Böyle bir başka sıçrama, altcoinlerin Bitcoin’e kıyasla güç kaybettiğini gösterir, yani önemli bir hareket olması durumunda BTC’den daha hızlı değer kaybederler.

TRX – 4 saatlik grafik

TRX, son birkaç hafta içinde 4 saatlik grafikte azalan kama formasyonu oluşturdu ve bunu kırdığı görüldü. Fiyat ayrıca üst trend çizgisini test etti ve bir kez daha 0,081 dolar alanına (kırmızı kutu) taşındı. Ancak satış baskısı boğaların üstesinden gelemeyeceği kadar fazlaydı.

Daha uzun zaman diliminde Fibonacci düzeltme seviyeleri (turuncu) destek ve direnç görevi gördü. TRON için 0,0779 dolar seviyesi (%23,6 geri çekilme) bir kez daha baskı altındaydı. Daha kısa vadeli Fibonacci düzeltme seviyeleri (gri), 0,081 doların bir direnç seviyesi olduğunu gösterdi.

Önümüzdeki günlerde, TRX 0,075 doların altına düşerse, %27,2’ye ve hatta %61,8’lik uzatma seviyelerine 0,067 dolar ve 0,058 dolardan düşmesi muhtemeldir.

TRX işlem hacmi, fiyatın devam ettiği düşüş trendini doğrulayarak istikrarlı bir şekilde düşüyor. Son zamanlarda, RSI da önemli bir süre boyunca nötr 50’nin üzerinde kalmak için mücadele etti. Ancak, 0,082 dolardan yapılan ret sonrasında bir kez daha 35 seviyesine düşmek zorunda kaldı.

İşlem hacminde vurgulanan alt seviye, fiyatın 0,0748 dolara ulaştığı 20 Aralık tarihinde oluşan en düşük seviyeleri işaret ediyordu. Fiyat grafiklerinde, 21 SMA (turuncu), 55 SMA’nın (yeşil) altına taşındı ve düşüş eğiliminin bir kez daha önemli olduğunu göstermek için bir düşüş geçişi oluşturdu.

TRON analizi sonuç

Önümüzdeki birkaç gün içinde, TRON’un daha fazla olumsuzluk görmesi muhtemel. Satış baskısı güçlüydü ve geçtiğimiz ay boyunca istikrarlıydı. Yükseliş gücü hiçbir yerde görülmedi ve Bitcoin de özellikle yükseliş eğiliminde görünmüyordu. BTC, Aralık ayının başlarında görülen yoğun satış gibi, altcoin piyasasında bir kez daha satışı zorlayabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin