Tron CEO'su Justin Sun, kriptonun Çin'e döneceğine inanıyor! Peki neden?
Tron CEO'su Justin Sun, kriptonun Çin'e döneceğine inanıyor! Peki neden?

Tron CEO’su Justin Sun, kriptonun Çin’e döneceğine inanıyor! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TRON kurucusu Justin Sun, Çin’in kripto para birimlerine yönelik düzenlemeleri kolaylaştıracağına ve onları geri vereceğine inanıyor. En son Bloomberg röportajında, Emily Chang ve Justin Sun, Celcius varlıklarının satın alınması ve küresel kripto para birimi endüstrisi çöküşünden sonra Çin’e potansiyel bir geri dönüş de dahil olmak üzere kripto para birimi endüstrisindeki önemli olayları tartıştı.

Justin Sun, ABD’deki hoş olmayan piyasa koşulları ve para politikası sıkılaştırması nedeniyle dibe vuran çoğu varlığın durumu göz önüne alındığında, kripto para piyasasına dönmek için doğru zaman olduğuna inanıyor.

Çin’in kripto ile karmaşık ilişkisi

Çin’e gelince, Sun, “Bitcoin karşıtı” ve madencilik karşıtı olmasına rağmen ülkenin kripto para birimlerine karşı daha olumlu bir tutum sergileyeceğini düşünüyor. Bununla birlikte, Tron’un kurucu ortağı, Merkez Bankası Dijital Para Birimlerinin uygulanmasından önce kripto karşıtı anlatıyı hafifletileceğine inanıyor.

Ayrıca, çoğu kripto para birimi meraklısı, CBDC’nin kullanımının güvenli olacağına inanmıyor ve Çin gibi ülkeler bunu normal dijital para birimlerine bir alternatif olarak kullanacak.

Justin Sun, Huobi’ye katıldı

Geçen hafta Sun, bir danışma kurulunun parçası olarak dünyanın en büyük merkezi borsalarından birine katıldığını duyurdu. TRON kurucusu, Huobi tokeni geliştirmeyi hedeflediğini bildirdi. Daha önce, Huobi’nin faydalı tokeninin portföyünün büyük bir parçası olduğunu ve başlangıcından beri aktif olarak biriktirdiğini paylaşmıştı.

Hem bu haberler hem de ek satın alma, HT’nin %100’e varan bir ralliyle birlikte 8 dolara ulaşmasını sağladı. Daha sonra aktif kâr alma %10’luk bir düzeltmeye neden oldu, ancak geri dönüşün doğası tamamen teknik ve HT’deki rallinin bitip bitmediği henüz belli değil. Yazım sırasında, HT son 24 saatte %0,6’lık hafif bir fiyat değişimiyle 7,3 dolardan işlem görüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin