TRON CEO’su: “BitTorrent, 138 ülkede popüler.”
TRON CEO’su: “BitTorrent, 138 ülkede popüler.”

TRON CEO’su en çok beklenen TRON projesi olan Atlas’a ışık tutuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TRON Vakfı’nın kurucusu ve TRON CEO’su Justin Sun, Cryptochick on Bad Crypto Podcast ile yaptığı röportajda en çok beklenen TRON projesi olan Atlas’a ışık tutuyor.

Justin Sun: “TRON bir şirket olmaktan çok bir protokole benziyor.”

Sun, merkezi olmayan internet hakkında konuşarak başladı. İlk olarak, merkezi olmayan internetin, verilerin, merkezi bir sunucu veya otorite tarafından değil, kullanıcılar tarafından tutulduğu anlamına geldiğini belirtiyor. İkincisinin, tüm ağın topluluk üyeleri tarafından yönetilmek zorunda olduğunun, bir başkanın veya CEO’nun kontrolünde olmadığını ekliyor. Sun, konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

TRON’un bir şirketten ziyade bir protokol gibi olduğunu görebiliyoruz. Sanırım bu aynı zamanda bir şirket kurumu ya da kâr ya da kuruluştan ziyade yepyeni bir protokol konsepti gibi tanıtıldı.

Sun ayrıca Atlas projesi hakkında konuştu ve gelecek sene ilk çeyrekte kullanıcılara tanıtılacağını belirtti. Sun vakfın, BitTorrent’i daha verimli hale getirmek için Blockchain teknolojisinden faydalandığını söylüyor. Kurucu, BitTorrent’in Tat için Tit adlı bir mekanizma üzerinde çalıştığını belirtiyor.

Vakıf TRON ağına dayalı bir kripto para birimi sağlayacak

Sun, konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

Yani temel olarak, ne kadar yüklediğiniz, ne kadar indirdiğiniz. Ancak, söz konusu mekanizma olduğunda işe yaramıyor, örneğin, indirme işlemini bitirirsem artık yükleme yapma isteğim yok. Ama bu basit değil önemli bir sorun.

Bu nedenlerden dolayı, Vakıf TRON ağına dayalı bir kripto para birimi sağlayacak. Bu, kullanıcılar için bir teşvik planı sağlamak için bir çözüm olacak. Bu mekanizma, kullanıcıların sistem tarafından dağıtılan tokeni yüklemek veya kullanmak için diğer kullanıcılardan kazanmalarını sağlar.

TRON CEO’su: “BitTorrent, 138 ülkede popüler.”

Sun, konuya yönelik şu açıklamaları yapıyor:

BitTorrent, 138 ülkede popüler. Dolayısıyla, tüm ülkenin aynı olduğu bir ödeme kanalı gibi bir çözüm bulmamız çok önemli. Şu anda, bankacılık sistemi ve tüm bu ödeme kanalı kırılgan. Küresel olarak değeri anında değiştirmek için bir yol bulamazsınız. Yani temel olarak, bu TRON ağı için sahip olduğumuz avantajlardan biri.

Dahası Sun, BitTorrent protokolü için benzersiz para birimi ile kullanıcıların birleşik bir birimde değer değiştirebileceğini belirtiyor. Ayrıca, hesabın askıya alınmasını önlemek için BitTorrent para biriminin ve büyük defter işleminin ağ tarafından kontrol edileceğini ve tek bir tarafın denetlenmeyeceğini de sözlerine ekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin