Tron ve Samsung güçlerini birleştirebilir.
Tron ve Samsung güçlerini birleştirebilir.

Tron bombayı Samsung ortaklığıyla patlatmak üzere: Ay sonunu bekleyin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron’un başındaki isim Justin Sun, Twitter’da bir Tron hayranıyla girdiği tartışmada ay sonunda önemli bir sözleşme imzalanabileceğinin ipuçlarını verdi. Tron topluluğu, söz konusu sözleşmenin çok beklenen Tron-Samsung ortaklığı üzerine olacağını umuyor.

İki firmanın birkaç aydır ortaklık görüşmelerinde olduğu ve bilinmeyen bir ortak proje için bir araya gelebileceği söyleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Justin Sun, Warren Buffet’la spekülasyonlara yol açan bir öğle yemeğinde bir araya geldi. Böbreklerinden bir rahatsızlığı olduğu bilinen Sun, uzun süredir ilgiden uzak duruyor. Bu yüzden Sun’ın konuşması gerçekten önemli bir gelişme olacağı anlamına gelebilir.

Tron ve Samsung güçlerini birleştirebilir

Daha önce duyuru yapmayacağının sözünü veren Justin Sun, 15 Ekim’de, bir hayranının Twitter’da yaptığı yoruma cevap vererek sözünü bozdu.

Büyük haberler ne zaman?” şeklinde bir tweet yazan kişi, Sun’dan “Ay sonunda” cevabını aldı.

Bu cevabın üzerine Tron topluluğunda heyecan hızla arttı. En muhtemel beklenti, Tron-Samsung ortaklığı. Üyeler ayrıca, Samsung’un bazı projelerde Tron’la ortaklık kurabileceğine dair işaretler gösterdiğini de paylaştı.

Tron ortaklıklar duyurmaya devam ediyor

Tron, araştırma çalışmalarına katılmak için Pekin Posta ve Telekomünikasyon Üniversitesi ile bir ortaklık gerçekleştirdi. Tron’un özellikle ileri teknoloji araştırmalarında iş birliği yapmak için Ağ ve Anahtarlama Laboratuvarı’nı kullanacağı söyleniyor. Bu ortaklık Tron zincirinin büyümesine yönelik olacak.

Üniversite ise Tron ağı tarafından desteklenen en son teknolojilerden faydalanacak. Kripto para endüstrisi ve akademik sektör, kaynaklar ve bilgi paylaşımını artıran bu iş birliğinden yararlanacak.

cryptopolitan

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin