Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi
Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi

Tron blok zincirindeki Tether (USDT) miktarı 10 milyar dolara yaklaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron (TRX) blok zincirinde ihraç edilen Tether (USDT) miktarı 9,3 milyar doları aştı. Bu dönüm noktası, projenin 644 gün sonra elde edildiğinin de altını çizen projenin kurucusu Justin Sun tarafından vurgulandı. İlk 10 USDT 17 Nisan 2019’da piyasaya sürülmüştü.

Tron blok zincirindeki Tether miktarı 10 milyar dolara dayandı

Justin Sun, Tron’da piyasaya sürülen 9,3 milyar USDT’nin kilometre taşını aşağıdaki tweet ile paylaştı.

Tether bilançosuna baktığımızda stabilcoin’in ana şirketinin toplam 24,997 milyar dolar varlığa sahip olduğunu görüyoruz. Bu miktarın 14,739 milyar doları Ethereum ağında ve 9,395 Milyar doları Tron’da piyasaya sürüldü.

Bu büyüme neden kaynaklanıyor?

Tron’daki USDT ihraçındaki bu tür büyüme, daha verimli ağdaki stabilcoin talebinden kaynaklandı. Yakın tarihli bir rapora göre, Tron ağında gerçekleştirilen USDT işlemlerinin sayısı, arka arkaya üçüncü hafta Ethereum ağındakileri geçti. Tron’da ihraç edilen USDT’nin popülaritesinin anahtarı, kullanıcıların Ethereum’a kıyasla daha az ücret ödemesi gerçeği.

Tron ağının verimliliği, blok zincirindeki diğer dijital varlıkların ihraç edilmesini de cezbetti. Tron şimdi TRC-BTC, TRC-ETH, WBTC, WETH, WLTC ve TRC-AMPL’ye ev sahipliği yapıyor ve Justin Sun, Tron ağında daha fazla ‘sarılmış’ dijital varlığın verileceğini ima ediyor. Kesin ifadesi şöyle:

Piyasa, açık nedenlerden dolayı TRON’u seçiyor: Hızlı, ucuz ve ölçeklenebilir, 1.6+ milyon adres aracılığıyla TRC-USDT’de 9,3+ milyar hacim! Ayrıca 15.000 TRC-BTC, 20k TRC-ETH, WBTC, WETH on TRON ve WLTC, TRC-AMPL ve daha birçok gelen var.

Tahmin et TRON’da bir sonraki kim olacak?

Aşağıda, her bir token ve Tron ağında verilen miktarın bir dökümü bulunuyor.

  • TRC-BTC – 15.000
  • TRC-ETH – 20.000
  • WBTC – 99,89
  • ISLAK – 1.998.598
  • TRC-AMPL – 10.000.000.000
  • TRC-LTC – 100.000

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin