tron blockchain oyun fonu
TRON Blockchain oyun fonu ile dev bir yatırıma başlıyor

TRON Blockchain oyun fonu ile dev bir yatırıma başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Merkezsiz internet protokolü TRON, TRON Arcade olarak adlandırılan bir Blockchain oyun fonu başlatmayı planladığını duyurdu.

Şirketin “geliştiricileri güçlendirmek” için tasarlandığını belirttiği TRON Arcade projesine önümüzdeki 3 yıl içersinde 100 milyon dolar gibi dev bir yatırım yapılacak.

TRON Arcade ile 100 milyon dolarlık Blockchain oyun fonu kurulacak

Bu yeni gelişme, bu yılın başlarında dosya paylaşımı devi BitTorrent’i satın alan TRON’un uzun vadeli planlarından biri. TRON CEO’su Justin Sun’a göre, Arcade firmanın genişleyen popülaritesinde önemli bir rol oynayacak. Sun açıklamasına şöyle devam etti:

TRON, oyun endüstrisinin karşılaştığı sorunları, Blockchain teknolojisinin açık, şeffaf ve değişmezliğinden yararlanarak çözmeye çalışıyor. TRON Arcade, geliştiricilerin, misyonumuza katılmalarını teşvik etmek ve dünya çapındaki oyun severlere en iyi Blockchain oyun deneyimini sağlamak için çok önemli bir rol oynayacak.

Daha önce TRON ağının tanıtımında ortak bir tema olarak vurgulanan ağın niteliklerinden bahsedilirken özelikle Ethereum ağına göre sahip oldukları işlem hızına vurgu yapmışlardı.

TRON kurucusu Justin Sun ise şirket duyurusundan önce tanıtım çalışmalarına bireysel hesabından başlamıştı bile. Bu hafta boyunca sosyal medya platformlarında fiyatları hızla düşen Ethereum geliştiricilerine nazire yaparak kendi platformuna dikkatleri toplamaya çalıştı.

TRON ekibinin son zamanlarda yüksek bir motivasyon ile çeşitli sektörlere yatırım yaparak uzun vadeli planlarına şahit oluyoruz. Aynı zamanda Blockchain ağlarını devamlı geliştirme çabası içinde olan TRON, bunun meyvelerini de topluyor.

TRON’un çeşitli yatırım faaliyetlerini ve geliştirmeleri kripto para borsalarında işlem yapan yatırımcı ve traderler tarafından da satın alınması ile ikincil piyasadaki TRON coin fiyatına olumlu yansıyor.

Buna örnek olarak bu hafta yükselmeye başlayan kripto piyasasında TRON’un piyasadan daha hızlı değer kazanarak son 24 saatte yüzde 40’ya yakın artışını gösterebiliriz.

cointelegraph

Tron Rallisi: TRX son 24 saatte yüzde 30’un üzerinde artış kaydetti

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin