Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi
Tether (USDT) piyasa hacmi 30 milyar doları devirdi

Tron ağındaki Tether işlemleri ile ilgili kritik bir veri açığa çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son iki ayda, Tether işlemleri önemli ölçüde yükseldi. Ancak son zamanlarda Tron ağındaki USDT işlemleri, Ethereum blok zincirindeki Tether transferlerinin sayısını geçti. Çok daha fazla ERC-20 tabanlı işlem olmasına rağmen, TRC20 standardını kullanan stabilcoin, tüm yıl boyunca çok daha büyük bir işlem sayımı gördü.

Tether 25 milyar dolara dayandı

Tether (USDT), baskın bir stabilcoin ve piyasa değeri olan hemen hemen her dijital varlık ile eşleştirildiği için çok sayıda borsada kullanılıyor. USDT, bugün 24,9 milyar dolarlık değerleme ile üçüncü en büyük piyasa değerine sahip.

Son 24 saat boyunca piyasa verileri, tether’in (USDT) küresel ticaret hacminde 17 milyar dolar gördüğünü gösteriyor. İlk günlerde, Tether Omni Layer ağında başlatıldı, ancak son dört yıldır USDT tokenleri diğer blok zincirlerine taşındı.

2021’de USDT, Ethereum, Tron, Bitcoin Cash, EOS, Liquid, Solana ve Algorand dahil olmak üzere sayısız zincirde çıkarıldı. Büyük çoğunluğu Ethereum’un ERC20 standardı kullanılarak basıldı ve bu tokenler son yıllarda önemli işlem sayıları gördü.

Ancak bu yıl, Tron ağındaki Tether (USDT) işlem sayısının ERC20 rakibinden daha iyi performans göstermesi nedeniyle farklı bir hikaye oldu. 2021’de her gün, Tron tabanlı tether (USDT) işlem sayıları (tx sayısı) daha da artttı.

Örneğin Coin Metrics’ten alınan veriler üç gün önceki son sayımı gösteriyor, TRC20 247.000 işlem görürken, ERC20 o gün 179.000 işlem gördü. Şimdi, TRC20 daha büyük bir tx sayısına sahip olmasına rağmen, ERC20 USDT’lerin toplam hacmi hala 2 kat daha fazla.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin