TRON (TRX)
Tron 8. TRX yakımında 182 milyon ERC20 tokeni yaktı

Tron 8. TRX yakımında 182 milyon ERC20 tokeni yaktı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron (TRX) CEO’su Justin Sun, ağın sekizinci token yakımını Twitter üzerinden duyurdu. Tweet’inde 182 milyon ERC20 tokeninin yandığını, destekçinin ve inananların coin yakıldığını doğrulamaya hazır olduğunu eklediğini belirtti.

TRON, 182.359.804.286079 TRX’in 8. ERC20 token coin yakımını tamamladı, destekçilerin ve inananların denetimini memnuniyetle karşılıyoruz.

TRX token yakım faaliyetleri Mainnet’in piyasa sürülmesi ile başladı

Artık, Sun ve ekibi piyasa oyuncularının coin yakmayı Tron ritüeli veya geleneği olarak görmesini ve kabul etmesini sağladı. Tweet’te açıkça belirtildiği gibi, bu coin yakımı ilk defa gerçekleşmiyor. Şimdiye kadar gerçekleşen coin yakım faaliyetleri Haziran 2018’de MainNet’in piyasaya sürülmesi ile başladı. Bu faaliyetlerin nedeni enflasyonu kontrol etmek ve Tron vakfı tarafından belirtilen şekilde kullanıcılara teşvik sunmak.

Coin yakma, kripto paranın adil bir şekilde dağıtımını sağlıyor. Enflasyonu kontrol etmeye ve Token sahiplerini ödüllendirmeye yardımcı oluyor.

Token yakımı ile amaç TRX’in piyasa değerini güçlü tutmak

Son olarak 2018’in Kasım ayında Tron CEO’su 800 milyon dolarlık Tron tokeninin yakıldığını canlı olarak yaptığı açıklamada duyurmuştu. Yaptığı açıklamada yakılan tokenlerin bir adreste kilitlendiğini ve bir daha asla dolaşıma çıkmayacağını söylemişti. Bu aktivitede amaç, yapay olarak kıtlık oluşturarak tokenin değerini artırmak. Tron, tokeninin değerini güçlendirmek için böyle bir yöntem geliştirmiş gibi görünüyor.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin