24 Aralık Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES'te sıradaki hamle ne olacak?
24 Aralık Tron ve Waves fiyat analizi: TRX ve WAVES'te sıradaki hamle ne olacak?

Tron 4.0 geliyor: TRX grafiğinde golden cross görüldü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron’un kripto para birimi TRX temel ve teknik unsurlar bakımından iyiye gittiği bir 24 saat geçiriyor. Kripto para bir günde yüzde 5’in üzerinde değer kazanırken bu yükselişin Tron 4.0 duyurusundan kaynaklandığı ifade ediliyor.

TRX/USD kuru bugün son üç ayın en yüksek seviyesi olan 0,0186 dolar seviyesine ulaştı. Bu yükseliş, Tron Vakfı’nın kurucusu Justin Sun’ın protokol yükseltmesini duyurmasının ardından gerçekleşti. Pazar günü yayımlanan bir tweet’te Sun şöyle yazdı:

Yaklaşık bir yıl süren geliştirme sürecinden sonra, TRONZ’un Akıllı Sözleşme Gizlilik Protokolü 7 Temmuz’da TRON 4.0 protokolünün ayrılmaz bir parçası olarak yayımlanacak.

Tron 4.0 güncellemesi ile bir ilki başaracak

“Akıllı sözleşme gizlilik protokolüne ev sahipliği yapan ilk Blockchain platformu” olacaklarını iddia eden Sun; TRX işlemlerinin anonim olmayacağını, Tron’un küresel düzenlemelere ve politikalara uyma ihtiyacını sözlerine ekledi.

TRONZ Akıllı Sözleşme Gizlilik Protokolü, TRON ağındaki TRC20 standardındaki tüm tokenleri tam olarak destekleyecektir. Geliştiriciler, yalnızca akıllı sözleşmeyi uygulayarak korumalı işlem özelliğini benimseyebilirler.

TRX grafiğinde golden cross görüldü

Olumlu haberler, TRX’in pazar günü önemli ölçüde yükselmesine yardımcı olurken, devam eden günlük seansta bu kazançların korunduğu gözlendi. TRX/USD’nin yukarı yönlü hareketi, varlığın kısa vadeli hareketli ortalamasını uzun vadeli hareketli ortalamasının üzerine çıkararak Golden Cross oluşturdu.

Bugün Tron’un 50 günlük MA’sı 200-MA’sının üzerinde kapandı ve yakında uzun vadeli bir yukarı yönlü hareket görülebileceğini ortaya koydu.

Fakat kripto para biriminin etkileyici bir ralliye başlamak için yeterli bir hacme sahip olmadığı da iddia ediliyor. Düşük likidite fiyatların artmasının önünde bir engel oluşturabilir.

newsbtc

Şok iddia: Satoshi Nakamoto ile Pablo Escobar’ın bağlantısı olabilir


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin