Tripago
Tripago

Tripago, Blockchain teknolojisini seyahat sektörüyle bir araya getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Seyahat edenlere pek çok avantaj ve kolaylık sağlayan platform Tripago, Blockchain teknolojisini seyahat sektörüyle bir araya getiriyor.

Teknoloji, içinde yaşadığımız dünyayı hızla değiştiriyor. Blockchain teknolojisi, internetin ardından, dünya dediğimiz yeri yeniden tanımlayacak ve teknik inovasyonun tabiatını değiştirecek en büyük şey. Seyahat endüstrisinin mevcut durumu, tüm sektörü ele geçiren birkaç büyük merkezi oyuncunun tekelinde. Büyük işler yaptılar fakat gezginler, onların büyümelerinden hiçbir pay almadılar ve nispeten daha yüksek bir maliyetle sınırlı tesisleri var.

2016 Seyahat Endüstrisi Verileri

  • 2016 yılında 1,2 milyar insan, yurtdışına seyahat etti.
  • Uluslararası seyahatlerde yıllık toplam büyüme %4 olarak gerçekleşti.
  • Güneydoğu Asya bölgesine yapılan uluslararası seyahatlerin yıllık büyümesi ise %8 düzeyinde.
  • Yurtdışına giden gezginler toplam 2 trilyon dolarlık harcama yaptı.
  • Güneydoğu Asya bölgesini 2016 yılında 110 milyondan fazla insan ziyaret etti.
  • 2016 yılında yapılan Güneydoğu Asya seyahatlerinde harcanan toplam para 115 milyon dolar.

Trilyon dolarlık seyahat endüstrisini hedefleyen ve yakında çıkacak olan Tripago, Ethereum Blockchain’i teknolojisi üzerine kurulu iş modeliyle seyahat endüstrisinde devrim yapmaya hazırlanıyor. “Tek SIM tek dünya”, “Kolay ve ücretsiz Wi-Fi”, gerçek zamanlı rezervasyon, seyahat düzenleyicisi, uluslararası gezgin kartı gibi iddialı hizmetlerle yola çıkmayı hedefleyen platform, dünya genelinden pek çok premium hizmeti gezginlerle buluşturmak istiyor: En iyi hava yolları, havalimanı lounge’ları, oteller, restoran, spa, bar, disko gibi…

Tripago, merkezsiz platformu mobil ve masaüstü uygulamasıyla seyahat endüstrisini, tüm seyahat ihtiyaçlarına, çok amaçlı stratejisi olan bir tek coin çözümüyle değiştirmeyi hedefliyor.

Kullanışlı ve basit

Tüm dünyada dolaştığınız her yerde TPG tokeni, her türlü ihtiyacınızı karşılayan kaliteli ürünler ve hizmetler için optimum çözüm ve şeffaf fiyatlar sağlayabilir. Döviz kuru sorunları ve işlem ücretleri sizi tekrar rahatsız etmeyecektir. Blockchain teknolojisine dayanan TPG para birimini, doğrudan akıllı sözleşmelerle ticaret yapmak için de seçebilirsiniz.

Hızlı ve sorunsuz

Cüzdanı tarayın, güvenli bir şekilde nakit ödeme yapın. Bu yeni yaşam deneyimiyle hırsızlık, kayıp, istenmeyen paraları tutma veya sahte para riski konusunda asla endişelenmeyeceksiniz. TPG cüzdanı, Arkadaş Listesi işleviyle, yalnızca akıllı çeviri ile bariyersiz dil iletişimi kurmanıza yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda dünya çapında anında para transfer etmenize de yardımcı olur. Böylece sermaye küreselleşmesini bir gerçeklik haline getirir.

Etkili ve zaman kazandırıcı

Arama yapmak için zaman harcamanıza gerek yok ve fiyatları karşılaştırmak, özel olarak müzakere edilen fiyatlarda en yüksek kalitede içerik ve hizmetler sunan yerel turlar, seyahat ve gezi paketleri satın almak için TPG’yi kullanabileceksiniz. Tüm diğer ortak oteller için TPG otel ağı içinde TPG Mobile App aracılığıyla size teslim edilir.

Tripago’nun misyonu, vizyonu ve bağlılığı

Misyon

Platform ekibi, yalnızca kripto dünyasında kullanılmak üzere bir kripto para yaratmak için çalışmıyor. Yolculuğunu pürüzsüz, sorunsuz ve keyifli bir deneyime çevirmek isteyen gezginlere eşsiz bir platform geliştirmek adına kararlılar. Seyahat endüstrisinde devrim yaratmayı ve varacakları yere ulaştıklarında her bireyin seyahat deneyimini geliştirmiş olmayı amaçlıyoruz. Tripago, her gezgine bir ev ortamı yaratacak.

Vizyon

Tripago coin; ulaşım, konaklama ve rezervasyon için alternatif bir ödeme yöntemi sağlamak, yabancı ülkelerde internet bağlantısı kullanmak, kolay ve düşük maliyetli döviz kurları, kolay ve sorunsuz ulaşım ve eğlence sağlamak amacıyla oluşturuluyor. Gezginler, en sağlam Blockchain teknolojisiyle hazırlanmış çok kullanışlı ek hizmetler alacak. Platform, sağladığı tüm bu hizmetlerle bir yerden başka bir yere seyahat ederkenki deneyiminizi başka bir boyuta geçirecek.

Tripago evrensel seyahat kartı hem servis sağlayıcıları hem de müşteri için süreci kolaylaştıracaktır. Gezginler para değişimi, konaklama rezervasyonu, uçak bileti rezervasyonu ve dünya çapında ücretsiz veya ucuz wifi ve sesli bağlantı gibi tüm ihtiyaçları için kullanabilecektir.

Bağlılık

Blockchain teknolojisinin Tripago teknolojisi ile entegrasyonu, bu platformu daha merkezsiz ve geleneksel ödeme metotlarına göre daha güvenli bir ödeme metodu haline getirecek.

ICO satışından sonra herhangi bir token düzenlenmeyecek ve böylece tedarikçiye bir sınır getirilmeyecektir. TPG’nin ekosistemi büyür ve faydası da otomatik olarak yükselir. Tripago token, Blockchain ve seyahat iş akışlarını bağlamak için özel olarak tasarlanmış türünün ilk örneğidir. Eğer hevesli bir gezgin, yatırımcı ya da tüccar iseniz, seyahat endüstrisindeki Blockchain’in potansiyelini göz ardı etmek zor olacaktır. Tripago tokeni (TPG), akıllı sözleşme teknolojisini kullanarak seyahat endüstrisi için özelleştirilmiş bir Blockchain protokolüdür.

ICO’da TPG satın aldığınızda, gelecekteki Tripago DAPP’lerini çalıştıracak olan Tripago protokolünün bir parçasını almış oluyorsunuz. Seyahat ekosistemi büyüdükçe, Tripago tokenlerinizin değeri de artacaktır. TPG fonlarınızı tutabilecek, anında diğer Ether tabanlı tokenlerle değiştirebilecek veya Tripago ekosisteminde kullanabileceksiniz. Tecrübeli bir ekip olarak, TPG seyahat merkezlerinde sürekli olarak değer yarattıklarından emin olmak için çalışıyorlar.

Tripago tokenleri seyahat endüstrisinde devrim yaratma potansiyeline sahiptir. Zira gezginler, acenteler ve ulaşım sistemlerinin Tripago’nun kendi kendine yeten ERC20 standart token ekosistemi ile bir araya gelerek küresel bir topluluk oluşturması mümkün olacaktır. Tripago tokenlerine sahip olan herkes, daha düşük maliyetler ve seyahat ve tatil fırsatlarını güvence altına almak için daha hızlı bir yol üretmek gibi benzersiz avantajlardan faydalanma fırsatına sahip olacak.

Tripago’ya neden yatırım yapmalıyım?

Tripago’nun Blockchain entegrasyonu

Tripago, seyahat endüstrisinde Blockchain teknolojisini uyguluyor. Bu sektördeki çok sayıda sektör, Blockchain çözümlerinin iyileştirilmesini ve uyarlanmasını gerektirmekte, bu da müşteri ve kullanıcı memnuniyetinin genel olarak iyileşmesini sağlayacak. Seyahat endüstrisi için sadece birkaç örnek: Kişisel kimliğin doğrulanması, çifte rezervasyon, sadakat programları, dolandırıcılıktan kaçınma, gezginlerin profilleri ve uyumluluk ve mutabakat.

Dahası, Blockchain teknolojisi, göçmenlik ve gümrük, kimlik doğrulama, görev ve ödeme yerleşimleri gibi alanlarda devlet kurumları ve seyahat endüstrileri arasında kullanılabilir.

Platformda ilem gören verilerin güvenliği, platform ekibi için en önemli öncelik konumunda. Ortak anahtar şifrelemesini kullanarak, bir işlemin dışındaki tarafların ayrıntılarını görmemesini sağlamak için kullanıyorlar.

Blockchains, aracıları kesmek ve bir banka ya da hükümet gibi bir merkezi otorite olmaksızın faaliyet göstermek üzere tasarlandı ve Tripago, Ethereum’un dünya ekonomisini desantralize etmek için sağladığı evrensel akıllı sözleşme platformunu kullanarak seyahat endüstrisine benzer bir mantığı uyguluyor.

Tripago, tedarikçileri (oteller, havayolu şirketleri, vb.) ve satıcıları (seyahat acenteleri) tek bir pazara bağlar. Tedarikçiler, stok ve fiyat bilgilerini satıcılar tarafından kolayca bulunabilecekleri veri tabanına koyacaktır. Satıcılar daha sonra bu envanteri satın alma ve anında ödeme yapma olanağına sahip. Tüm bu etkileşimler, insan müdahalesi olmaksızın otomatik olarak gerçekleştirilecek şekilde tasarlanmıştır.

Tek SIM tek dünya

Tripago, dünya çapındaki yerel telefon operatörleri ile bağlantı kurmak için uluslararası seyahat edenlere sesli bağlantıyı ücretsiz / mümkün olan en düşük ücretle alma olanağı sağlayacaktır. Bu, gezginin ev içi cep telefonu numaralarını kolay ve sorunsuz bir bağlantıya kavuşturmasına yardımcı olacak ve bankalar için mesajlaşma, diğer önemli kuruluşlar için ek maliyet olmaksızın önemli hizmetlere erişmeye devam edecektir.

Kolay ve ücretsiz Wi-Fi, kusursuz ses bağlantısı

Tripago, ön ödemeli bir hizmet olarak çalışacak ve mobil veriler için dolaşım ücretlerini ortadan kaldıracak. Platform, Sim’i değiştirmeden çok düşük bir maliyetle yerel mobil bağlantı sağlamanıza yardımcı olacaktır. Tripago kullanıcıları aynı zamanda, platformun global telekom ortaklıklarıyla işbirliği içinde yerel veya uluslararası kesintisiz ses bağlantısı özelliğini çok rekabetçi bir hızda alabilecekler.

Gerçek zamanlı rezervasyon

Tripago platformunun mobil masaüstü uygulaması aracılığıyla ve Blockchain teknolojisiyle kulanıcılar gerçek zamanlı rezervasyon onayları alabilecek. Tripago mobil uygulaması aracılığıyla rezervasyon yaptırırken bekleme süreleri tarih olacak.

Tripago Exchange

TPG Exchange, hizmetlerini banka kartı veya kredi kartı gerektirmeyen özel ATM’ler aracılığıyla sağlar ve TPG tarafından verilen QR kodları ve PIN’lerle çalışır.

ATM’lere kartsız erişim, uluslararası seyahat edenlerin banka veya kredi kartı kullanma korkusunu azaltacaktır.

Müşterilerine daha iyi oranlar sağlamak için, TPG Exchange şu mevcut finansal çözüm sağlayıcılarını kullanacak: Transfer Wise, OzForex (OZF) ve XE.

Tripago ayrıcalık kartı

Bu kart Tripago ile parasız ve sorunsuz bir şekilde seyahat etmek için mevcut tüm finansal altyapıya açılan kapıları açacaktır. Bu, dünyadaki herhangi bir ATM’de veya banka / kredi kartını kabul eden çevrimiçi işletmelerde kullanılabilir. Tripago, yakın gelecek herkes için güvenilir ve güvenli bir ödeme seçeneği olan gezgin çeklerini tanıtacak.

Tüm premium hizmetlere yalnızca bir mobil uygulama üzerinden erişebilir, daha fazla güçlükle karşılaşmaz ve dünya standartlarında hizmet ve olanaklara erişebilirsiniz. Tripago, dünya çapındaki iş ortakları ile en düşük hava tarifeleri, oteller, tatil rezervasyonları, kruvaziyer, eğlence ve macera sporlarını masaüstünden veya mobil uygulamadan yerel tokeniyle sadece birkaç tıklamayla sunacak.

Tripago tokeni, Tripago platformuna ve Tripago hizmetlerine erişim elde etmek için yakıt görevi görecek. Tripago platformunu ne kadar çok kullanırsanız, Tripago’dan alacağınız ödül de o kadar artar.

ICO: 1 Haziran – 30 Haziran

Detaylı bilgi için platformun web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin