Trilyon dolarlık şirket, ayı piyasasında tutunulan birkaç daldan biri
Trilyon dolarlık şirket, ayı piyasasında tutunulan birkaç daldan biri

Trilyon dolarlık şirket top 7 kripto paranın ticaretini yapabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yönetimi altında yaklaşık 2,5 trilyon dolarlık varlık bulunan Fidelity Investments’ın, Digital Asset Services platformunda  ilk beş ila yedi kripto paranın sunulmasının fizibilitesini araştırdığı bildiriliyor. Trilyon dolarlık şirket ayı piyasasında yatırımcılara umut veriyor.

Fidelity Bitcoin ve Ether’in ötesine uzanıyor

Geçtiğimiz ay, yatırım şirketi kurumsal yatırımcılar için Bitcoin ve Ether ticaret hizmetleri sunma planlarının yanı sıra yeni Digital Asset Services kolunu da ortaya koydu. Bu hizmet kripto para birimleri için çok fazla beklenen bir saklama çözümü sağladı. Fidelity Digital Assets’in başkanı Tom Jessop, Perşembe günü yaptığı açıklamada şirketin bu hizmetleri diğer büyük kripto paralara genişletme konusundaki istekliliğini New York’ta düzenlenen FS Konferansı’nda paylaştı. Tom Jessop konuya yönelik şunları söylüyor:

Bence piyasadaki tavan siparişi sıralamasında önümüzdeki dört veya beş için talep var. Bu yüzden ona bakacağız.

Yaniv Feldman: “Fidelity’in yatırımı, 2018 yılının en büyük duyurusu.”

Tom Jessop’in dile getirdiği potansiyel sorunlardan biri, SEC tarafından belirtilen menkul kıymetler tanımına hangi tokenlerin gireceği konusu. Çünkü bu onların kullanımını çevreleyen düzenlemeyi önemli ölçüde etkileyecek. Ayrıca Tom Jessopi, sektörün gelişmesini beklediklerini de ekliyor.

Trilyon dolarlık şirket, ayı piyasasında tutunulan birkaç daldan biri

Tom Jessop, kurumsal yatırımcılardan henüz teklif edilmeyen daha az bilinen kripto para birimlerine erişmek için büyük bir çağrı yapılmadığını ekliyor. Bu nedenle Fidelity, talep olduğunda diğer kripto paraları düşünse de ilk 7’ye odaklanacak. Tom Jessop şu anda, Fidelity’nin 13.000’den fazla kurumsal müşteriye hizmet vereceğini ve odaklanacakları iki lider kripto paranın, Bitcoin ve Ether’de olduğunu söylüyor.

Kripto para piyasasının 2017 yılına göre nispeten düşük performans göstermesi nedeniyle, pek çok yatırımcı fiyatların artması için Fidelity tarafından sunulanlar gibi dijital para yatırım hizmetlerini kullanan kurumsal yatırımcılar akınına güveniyor.

Bitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin