tradingview
TradingView, ünlü Bitcoin Exchange şirketini panosuna ekliyor

TradingView, ünlü Bitcoin Exchange şirketini panosuna ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Profesyonel grafik ve trading platformu TradingView, 26 Mart’ta ilk Bitcoin borsalarının ticaret kurulu ile entegrasyonunu açıkladı. Kripto para yatırımcıları artık, TradeView’den Poloniex hesaplarına doğrudan erişebilecekler.

TradingView, uzun zamandır profesyonel traderların  işlem yapmak için kullandıkları en çok tercih edilen platformlardan biri olmuştur. Aynı zamanda platform, Bitcoin kabul eden bir kuruluş olarak bilinmektedir. Gelişmiş bir finansal görselleştirme platformu olan ve kullanım kolaylığı ile bilinen TradingView, yatırımcılar ve traderlar için en iyi ve en çok kullanılan sosyal ağlardan biridir. Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca traderın bilgi alışverişinde bulunmasına, ticaret uygulamalarını paylaşmasına ve ticaret fikirlerini tartışmasında kullanılabilinen platform, canlı emirler verilmesine de izin veriyor.

Günümüzde, kripto para ticareti, artan sayıda katılımcı ile profesyonel bir faaliyet haline geldi. Kripto para birimi ticaretinin yüksek volatilitesi onu son derece riskli kılıyor. Fakat aynı zamanda birçok yatırımcıya da cazip geliyor. Sonuç olarak, her geçen gün artan sayıda profesyonel trader kripto dünyasına giriyor. Ve yatırımcılar kullanım kolaylığına sahip ve profesyonel değişim tarafından sunulan araçlara sahip olmak istiyorlar.

TradingView Kripto piyasası için detaylı grafik platformları sunuyor

Piyasada, profesyonel yatırımcıların ticari faaliyetlerine yardımcı olan bazı ticaret platformları ve pek çok uygulama bulunuyor. Bitcoin ve kripto para traderları artık bu tür platformları ve uygulamaları, zahmetsiz bir şekilde kullanabiliyorlar. Ancak kripto para ticaretinin popülaritesi artmakta olduğundan, listelenen platformlar artık kripto para birimi ticaret opsiyonlarını entegre etmeye çalışıyor. Şu anda, birçok kripto para yatırımcısı, TradingView’i  grafik analizi ve yatırımlarını yakından izlemelerini sağlamak adına uygun bir araç olarak kullanabilmektedir.

Şimdiye kadar, Coinigy dışında, kripto para tüccarları için profesyonel bir seçenek yoktu. TradingView, kapılarını kripto para değişimine açarak, kripto traderların daha önce hiç olmadığı kadar çok araç ve özelliklere erişebilmesini sağlıyor. Ayrıca, bu girişimin, yeni bir Wall Street dalgası ve kripto endüstrisine çok miktarda likidite kazandıracak kurumsal tüccarlar getirebilme olasılığı bulunuyor.

Exchange şirketleri arasında rekabet iyice artıyor

Poloniex ABD’deki en büyük kripto para değişim platformlarından biri olarak kabul edilir. Şubat ayında, Circle’in kurucu ortakları, Sean Neville ve Jeremy Allaire, kripto para piyasasındaki  Poloniex’in satın alınması haberini, Wall Street’e teyit ettiğini duyurmuştu. Kripto para pazarındaki konumunu belli etmekle beraber, bu hareket Circle’ı, kendisini Coinbase, Kraken veya Binance ile doğrudan rekabete sokarak, sektörün önde gelen şirketlerinden biri olarak konumlandırıyor. Diğer yandan, Coinbase, Circle’ın bu hareketle kendisini doğrudan rakip olduğunu belli edercesine, uzman bir finansal danışman ve anlaşmacı uzmanı olan Emilie Choi‘yi işe alarak kendilerine göre pozisyon aldılar.

Kripto para ticareti, henüz emekleme aşamasında olan bir sektördür. Poloniex ve TradingView arasındaki işbirliği, dijital paranın profesyonel tüccarlar arasında ve Wall Street’te giderek daha popüler hale geldiğinin bir işaretidir.

btcmanager

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin