Trader, Ethereum rallisi öncesinde Bitcoin’e dikkat çekti…

Trader, Ethereum rallisi öncesinde Bitcoin’e dikkat çekti…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti, bu yıl içinde Ethereum’un bir patlama yapabileceğini tahmin ediyor. Son birkaç gündür yaşanan durgunluğa rağmen iyimser konuşan trader, altcoin’lerin lideri için olumlu görüş bildirdi.

500 binden takipçisi bulunan Kaleo, bu sene için geçmişteki verileri gösterdi. Analist, Ethereum’un, yaklaşık 80 dolardan 480 dolara yükseldiği 2018 sonu ile 2020 arasındaki fiyat hareketini yansıtabileceğini söylüyor. Kaleo, 

“Her büyük koşuda, kalabalıktan hareketin bittiğini duyacağınız küçük geri çekilmeler olur. ETH’nin bu yıl gönderecek daha yüksek değeri var.”

Kripto analisti Kaleo, Ethereum rallisinin için Bitcoin gidişatınında önemli olduğunu söylüyor. Ralli öncesi daha fazla düzeltmeye ihtiyaç olduğu düşüncesi trader’ın ana düşüncesi oldu.

Ethereum rallisi için Bitcoin’de öne çıkanlar

Analist, Bitcoin’in rallisine devam etmeden önce 21.000 $’lık düşük bölgeye geri çekilmesinin muhtemel olduğuna inanıyor. Ethereum rallisini de bu gidişata etki edeceğini düşünen Kaleo şunları söyledi:

“İlk kırılmayı umduğumdan daha yükseğe çıkarmadım. Ancak yine de destek görevi gören yüksek zaman dilimli trend kırılmasının yeniden test edilmesinden bir sıçrama göreceğimize inanıyorum. Sadece istifleme için biraz daha fazla fırsat verebilir. 30.000 dolar hala önemli bir bölge olarak duruyor.”

Ortaya çıkan düşüş ivmesinin ortasında Kaleo, Bitcoin’in Eylül 2017’de yaklaşık 5.000 $’dan 3.000 $’ın altına derin bir düzeltmeye tanık olduğunu ve aynı yıl 20.000 $’a yükseldiğini hatırlatıyor. Hemen sonrasında ise büyük bir ralli gelmişti.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin