Ethereum pice USD: Ether yükseldi, short işlemler kan banyosu yaşadı!

Trader açıkladı, Ethereum retest için yeniden o bölgeye gidebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç gün içinde, Ethereum (ETH), Bitcoin’e (BTC) uygulanan aşağı yönlü baskıya atfedilen değerini korumak için mücadele etti. Haftalık kapanışı kötü yerde bitiren Bitcoin sonrasında gözler altcoinlerin liderine çevrildi. Direnmeye çalışan Ethereum yeniden toparlanmak istiyor. Burada Ethereum retest için direnç bölgesini yeniden test etmek isteyebilir.

Kripto uzmanı Rekt Capital’in 25 Nisan’da yayınlanan grafik analizi, Ethereum’un olası bir volatilite yeniden testi devam ederken kritik 3.000$ fiyat seviyesine dönebileceğini söylüyor. Uzmanın öngördüğü olumsuz bir fitilin  2.600 dolar gibi düşük seviye olacağını gösteriyor. Trader,

“3000$ (siyah) ETH uçucu yeniden testi çok iyi devam ediyor olabilir. Olumsuz fitil, yeşil Yüksek Düşük (2600 $) kadar düşebilir. En sonunda 3000$’ın (siyah) üzerinde bir Aylık Mum Kapanışı gerçekleştirmeden önce HL’ye doğru bir fitil yükseliş olacaktır.”

Ayrıca önde gelen tüccar, teknik olarak ETH’nin volatilitenin 2600$’a kadar düşebileceğini ve aynı zamanda birkaç aylık Yüksek Düşük seviyesini koruyabileceğini belirtti.

Ethereum, yükselen üçgen tepesini doğruladı

Tüccar ayrıca , ETH’nin yükselen üçgen tepesinin gerçekten döndüğünü ve şimdi bir direnç seviyesi olarak hareket ettiğini kanıtladığını belirtti. Uzman analist,

“Sonuç olarak, ETH orada reddedildi ve şu anda olumsuz bir durum yaşıyor. ETH, kırmızı kutulu alanı destek olarak tutamazsa aşağıdaki mavi seviyeyi tekrar ziyaret edebilir.”

ETH fiyat analizi

Şu anda, Ethereum, CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saatte %2,5 ve önceki hafta %3,08 düşüşle 2.860 dolardan işlem görüyor. 3.000 dolarlık yeniden testten sadece 150-200 dolar uzakta. Mevcut durumda, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto paranın toplam değeri 345 milyar dolar.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin