Trade.io ekibi, ağa fork yapmaya karar verdi
Trade.io ekibi, ağa fork yapmaya karar verdi

Trade.io hacki nedeniyle, borsa ekibi ağa fork yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün İsviçre merkezli bir kripto para platformu olan Trade.io Borsası’nın hackerların saldırısına uğradığını bildirdik. Platform bugün yaptığı duyuru da ağa fork yapmaya karar verdiklerini açıkladı.

Trade.io ekibi, ağa fork yapmaya karar verdi

Trade.io ekibi bugün blog’una durumla ilgili bir güncelleme yayınladı. 24 Ekim günü sona erecek olan TIOx adlı yeni bir para birimine para çektirmek için planlarını hazırladılar.

Tüm TIO sahiplerini korumak için, yönetim TIO’yu forklamaya karar verdi. Forkun tokeninin adı TIOx ile Trade Token X  olacak. Fork 24 Ekim 2018’de New York saatinin sonunda gerçekleşecek. TIOx, 31 Ekim 2018 tarihinde yalnızca trade.io borsasında ve tam olarak ilan edilmesiyle başlayacak.

TIO sahipleri 4 kategoriye ayrılırak hak ihlalleri giderilmeye çalışıyor

Trade.io, TIO sahiplerini 4 kategoriye ayırarak hak ihlallerini gidermeye çalışıyor. Sayıları bakımından, yaklaşık 223 milyon TIO var, sonuç olarak bunlara 223 milyon TIOx verilecek. Yaklaşık 1 milyon dolarlık TIO’nun işlem görmesi ve yönetimin bu 1 milyon TIO token açığını telafi etme kararı alması bekleniyor. Son olarak, ekip forkun düzgün bir şekilde ilerlediğinden emin olmak için saatlerce çalıştığını belirtiyor. Çünkü büyük miktarda TIO tutucusu var, bu da birkaç soruna neden olabilir.

Açıklamada Trade.io, tüm kullanıcılarının TIOx tokenlerini alacağını taahhüt ediyor ve durum çözülene kadar sürekli çalışacağını savunuyor. Ayrıca ekip fork problemleri olabileceğini, ancak kullanıcılara herhangi bir sorunla ilgili olarak yardımcı olacaklarını kabul ediyor. Güvenlik kasası kutularının ihlal edilmediğini iddia ettikleri için, hack’in nasıl mümkün olduğu ise henüz bilinmiyor.

Medium

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin