TR3ZOR

TR3ZOR Token nedir? TR3ZOR Token Projesi ve Yol Haritası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2021 yılının başlarında piyasaya sürülen TR3ZOR Token birçok kişi tarafından merak konusu olmuştur. Kişilerin merak ettiklerinden bazıları TR3ZOR Token nedir? Ne zaman çıkmıştır?  Nasıl çalışmakta? Gibi akıllarda birçok soru bırakmıştır. Sizler için bu soruları aşağıda derlemiş bulunmaktayız.

TR3ZOR Token 2021 yılında kurulmuş ERC-20 tabanlı piyasaya sürülmüş kripto para birimlerinden birisidir. Probit ve Bitrue borsalarıyla milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştır. Birçok kişi TR3ZOR Token’ı intenette araştırarak merak ettikleri hakkında bilgi toplama çabasında. Binlerce yatırımcısı olan TR3ZOR Token, grafik yükselişlerinde trendlerde olmayı sürdürürken, geleceği için güzel bir adım atmış gibi görünüyor.

Herkesin merakla araştırdığı ‘TR3ZOR TOKEN nedir?’ sorusunu yanıtladığımıza göre gelelim bir diğer merak edilen TR3ZOR TOKEN projesine.

TR3ZOR TOKEN, başarı odaklı bir projedir. TR3ZOR Token’in amacı kayıp eşyalarınızı bulmanıza ve bulduğunuz kayıp eşyalardan ödül kazanmanıza olanak sağlıyor. Siz bir eşya kaybettiğinizde bunu NFT olarak platforma ekliyorsunuz, eşyanızı bulan kişi de ekliyor. Aynı eşya ise sistem sizi eşleştiriyor. Siz ürününüzü alıyorsunuz, ürünü bulan ise ödülünü alıyor.

TR3ZOR Token, kayıp ve bulunan ürünlere yönelik bir kripto para sistemi olsa da arka planda görülmeyen bir çok projeyi de sırtlamış bulunmaktadır. Kendine ait olan takip sistemiyle birlikte kayıp eşyalarınıza ulaşmak artık çok kolay. Arz miktarı sebebiyle dilediği hacme ulaştığında, çok yüksek değere sahip olması hiç de zor görünmüyor. Ayrıca Google Play Store ve Apple Store’dan mobil uygulamalarına ulaşabilirsiniz.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.

Website: https://tr3zor.app/

Türk Telegram: https://t.me/TR3ZOR_Turkey

Global Telegram: https://t.me/TR3ZOR_Official_Group

Twitter: https://twitter.com/Tr3zor_official

 

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel kripto para haberlerini Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin