featured

TORN, son açıklamaların ardından kötü günler yaşamaya devam ediyor! Ancak öne çıkan bir şey var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TORN, Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi’nin (OFAC) ABD sakinlerine Tornado Cash’in SDN listesine dahil edildiğini bildirdiği 8 Ağustos’taki duyurudan bu yana düşüşte.

CoinMarketCap verilerine göre, bu yazının yazıldığı sırada TORN 9,04 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, son 20 günde %68 oranında değer kaybetti.

Balinalar veda mı ediyor?

Santiment’e göre, Tornado’nun OFAC’nin SDN listesine eklenmesi ve bunun sonucunda Amerikan sakinleri tarafından kullanımının yasaklanmasından bu yana, TORN token’larına sahip balinalar varlıklarını kademeli olarak azalttı.

100 ila 1,000,000 adet token tutan TORN balinaları, son 20 gün içinde varlıklarını dağıtmaya başladı. İlginç bir şekilde, 1,000,000 ila 10,000,000 adet TORN token’ı tutan balinaların yüzdesi aynı dönemde %31 oranında artış kaydetti.

TORN grafik

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, TORN ağındaki balinalar şu anda varlığın toplam arzının %93,89’unu temsil eden 9,39 milyon adet token’ı elinde tutuyor. Bununla birlikte, son 30 gün içinde ağdaki balina varlıklarının %8,33 oranında düştüğünü belirtmekte fayda var.

Dahası var

Son 20 gündeki önemli bir fiyat düşüşünün ardından, çok sayıda TORN sahibi kâr edemedi. 7 günlük MVRV ve 30 günlük MVRV, sırasıyla -%16,22 ve -%51,60’lık negatif değerler verdi.

Ayıların gölgesindeki daha geniş pazardaki belirsizlik ile, Tornado Cash için yukarı yönlü bir MVRV düzeltmesinin mümkün olacağının garantisi yoktur.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, ağdaki geliştirme faaliyeti yasaktan bu yana azaldı. 8 Ağustos’taki yasaktan önce, TORN ağındaki geliştirme faaliyeti 4,61 idi.

Bu yazının yazıldığı sırada gelişimsel aktivite 3,85’te sabitlendi. Bu değerin de son 20 günde %16 oranında düştüğünü görüyoruz.

Hâlâ muazzam bir sosyal söylem konusu olmasına rağmen, kripto para biriminin sosyal hâkimiyeti ve sosyal hacmi, yukarıda belirtilen tarihten bu yana sırasıyla %87 ve %85’lik düşüşler kaydetti.

Son olarak, token 8 Ağustos’tan bu yana muazzam bir dağılım gördü. Santiment’e göre, söz konusu duyurunun ardından borsalarda TORN token arzı keskin bir şekilde arttı.

Bilinen borsalarda bir kripto varlığının toplam dolaşımdaki arzının yüzdesindeki bir artış, kısa vadeli satış baskısındaki bir artışın göstergesidir. Borsa cüzdanlarındaki TORN token’larının sürekli artışıyla, satış baskısı artışları ve fiyat düşüşleri daha da arttı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin