Topluluk yolunu gözlüyor: Shiba coin yeni haftada sıçrama yapabilecek mi?

Topluluk yolunu gözlüyor: Shiba coin yeni haftada sıçrama yapabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En iyi meme tokenları arasında gösterilen varlıklar 2021 yılının mumla arıyor. Bir türlü çıkış yakalayamayan meme coin piyasası, 2022 yılını sil baştan değiştirmek istiyor. Ancak bunun olması şu an için kimine göre oldukça zor. Dogecoin katili Shiba ise, arada bir hareketli olurken yine de eski seviyelerinden epey uzakta. Topluluk ise yeni bir ATH için bekleyişini sürdürüyor.

Shiba coin, aylardır yoğun satış baskısı altında. Sürekli birileri tarafından satış baskı altında kalıyor. Boğalar satışlara engel olamıyor.

İkinci en büyük meme birimi, yıl başından bu yana yatırımcıları etkilemeyi başaramadı. Bununla birlikte, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarmy için yaklaşmakta olan bazı projeler hakkında büyük bir ipucu verdi.

Shiba coin, haftaya sürprizlerle gelebilir

SHIB’in ünlü influencer Milkshake, Red Bull Takımı ile görüştüğünü açıkladı. Shytoshi Kusama, Red Bull takımıyla bir sohbetten de bahsetti. Bu ifşa, Shiba Inu Sahipleri arasında gelecekteki işbirlikleri konusundaki merakı ve beklentiyi artırdı. Topluluk böyle bir haberin peşine düştü. Shiba coin eğer bu anlaşmayı sağlarsa fiyatında büyük ölçüde hareketlenme yaşayabilir.

En son duyuruda lider geliştirici, önümüzdeki hafta topluluğu heyecanlandıraca gelişmelerden bahsetti. Ancak, Shiba Inu’nun Koleksiyon Kart Oyunu (SHIB CCG) için Playside Studios’tan bazı sanat eserleri gördüğünü de ekledi. Kusama, bunu toplulukla paylaşmak için sabırsızlandığını da sözlerine ekledi. 

Shiba coin, ortaklık sonrasında fiyatında iyileşme yaşar mı?

SHIB ekibi, tokenın faydasını artırmak için birçok farklı proje ve bakış açısı geliştirdi. Kendi Metaverse’ten tutun da resmi yakma portalına kadar, Shiba coin pek çok iyileştirmeyi yaptı. Ancak bunlar fiyatını olumlu bir şekilde etkilemedi. SHIB fiyatları son 3 ayda %54’ün üzerinde bir düşüş gördü. Bu zamana kadar en büyük etkiyi Robinhood listelemesi verdi.

Shiba coin son durum 

Red Bull toplantısından sonra topluluk, ikisi arasında işbirliğinin görülebileceğini heyecanla bekliyor. Daha sonra, çeşitli etkinlikler sırasında Redbull’un yarış arabaları ve dublör uçakları üzerinde SHIB’nin logosu görülebilir.

Shiba coin ile Red Bull arasında bir anlaşma yaşanması fiyatı ister istemez yukarı taşıyacaktır. Büyük Shiba topluluğu ise bunun heyecanıyla piyasaya yeniden nam salma isteyecektir.

Shiba kaç dolar?

Shiba Inu, haber esnasında ortalama 0,00000116$ fiyatından işlem görüyor. Son çöküşle piyasa değerinde 6,3 milyar dolarlık azalma oldu. 24 saatlik işlem hacmi ise %25 azalarak 300 milyon dolara geriledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin