Topluluk Uniswap’ın hata verdiğini söyledi: Fiyat aniden düştü…

Topluluk Uniswap’ın hata verdiğini söyledi: Fiyat aniden düştü…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – FTX krizinden sonra yatırımcıların para akışı birden DEX borsalarına kaydı. Merkezi olmayan borçlar son 1 haftada büyük bir revaç gördü. Bunların basında ise Uniswap geliyor. Önemli DeFi projelerinden biri olan platform, FTX’in çöküşünü fırsata çevirdi.

DEX borsasının yerel tokeni de hareketli kaldı. Ancak bugün kripto topululuğu Uniswap’a erişim sıkıntısı yaşadığını açıkladı. Bu açıklamanın ardından ise borsa değerlemesinde ve UNI’de düşüş yaşandı. İşte haberle ilgili daha fazla detay ve açıklamalar…

Uniswap’ta erişim sıkıntısı mı var?

Uniswap web sitesi, Cloudflare yönlendirme sorunundan sonra bazı kullanıcılar için karardı. Kripto için en büyük merkezi olmayan borsa (DEX) olan platform, internet altyapı firması Cloudflare’deki bir yönlendirme sorunundan kaynaklanan bazı kullanıcıları etkileyen bir kesinti yaşıyor.

Yabancı gazeteci WuBlockchain, Uniswap’in uyumsuzluk modun tüm kullanıcıları web uygulamasına erişemediğini bildirdi. Raporlara göre, Cloudflare yönlendirmesiyle ilgili bir sorun olarak tanımlanıyor. Sorun çözülene kadar kullanıcıların diğer kullanımlarını etkiliyor.

Uniswap web sitesi şu anda bazı kullanıcılar tarafından açıldığında boş bir sayfa olarak yüklenirken, diğerleri etkilenmemiş gibi görünüyor. Kullanıcılar, sorunun yayınlanma tarihi itibariyle dört saatten fazla süredir devam ettiğini bildirdi. Projenin resmi Discord’u, internette güvenli bağlantılar sağlayan bir araç olan Cloudflare’ı suçlayarak sorunu ele aldı.

Ekipten bir öneri geldi

Bir Reddit gönderisinde Uniswap ekibi, kullanıcılara IPFS bağlantısı aracılığıyla protokole bağlanmalarını tavsiye etti. IPFS, ülkeler arası dosya sistemi anlamına gelir ve eşler arası ağlardaki bağlantılara güç sağlayan merkezi olmayan bir dosya depolama protokolüdür.

theblock


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin