Avusturalya’da Shiba restoranı çok yakında faaliyete başlayacak!

Topluluk sevinecek: Yeni bir Shiba listelemesi mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinler arasında önemli bir yere sahip olan Shiba Inu, yeniden harekete geçti. Ekip sürekli çalışırken yaptığı anlaşmalarla yatırımcıyı sevindiriyor. Bu sene yakım işlemleriyle bir hayli fazla dikkat çekiyor. Ayrıca AMC tiyatrolarında geçerli olacak bir varlık iyi işler çıkardı. Şimdi ise yeni Shiba listelemesi gündemde.

Orta Doğu kripto para ticaret platformu Rain, yakın bir zamanda meme coin ilham alan kripto para birimi Shiba Inu’yu listelemeye hazır olduğunu açıkladı. Bu da kripto para birimini listeleyen 100. platform olmaya hazır olduğu anlamına geliyor.

Watcher Guru’ya göre, bir Rain sözcüsü, borsanın platformda henüz ticaret yapılmamasına rağmen, kullanıcıların kripto varlıktan arka ucunu hazırladığını doğruladı.

Rain, Shiba için net bir tarih vermedi

Sözcü, SHIB’nin ne zaman halka açılacağını ile ilgili bilgi vermedi. Rain, Bahreyn, Umman, Suudi Arabistan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Pakistan ve daha pek çok ülkede yerleşik kişilere ticaret yapmak için kullanılabiliyor.

Watcher Guru, borsanın şu ana kadar 1,9 milyar doların üzerinde işlem gerçekleştirdiğini ve Orta Doğu’da daha da genişlemek istediğini detaylandırıyor. SHIB’nin eklenmesi, onu kripto para birimini listeleyen 100. platform haline getirebilir. Ancak başlık için dünyanın en uzun süredir devam eden kripto borsalarından biriyle rekabet ediyor.

Bu yeni listeler, Shiba Inu’nun yakma oranının, tek bir günde 745 milyon piyasadan uçmasıyla aynı zamanda oldu. Kripto para birimi piyasaya çıktığından beri toplam 410.30 trilyon SHIB yakıldı. Başlangıçta, Shiba Inu’nun toplam bir katrilyon token arzı var. Ancak bunların %50’si merkezi olmayan borsa Uniswap’ta likidite sağlamak için akıllı bir sözleşmede kilitlendi. Diğer yarısı ise Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’e gönderildi.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin