SOL analizi: Majör altcoin, kritik bölgeyi geçebilecek mi?

Topluluk, bu ay için Solana fiyatını oyladı…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2023 yılına olumlu giriş yapan Solana, büyük bir özverili yükseliş sergiledi. Solana fiyatı, 2022 yılının Kasım/Aralık aylarında tek hanelere düşmüştü. Bu kayıp altcoin için olağandışı bir gelişme olarak tespit edilmişti. Şimdi ise yeniden küllerinden doğdu.

Solana fiyatı, 2023 yılında ortalama 3 kat arttı. Geçtiğimiz senenin sonlarında 8 dolara kadar düşen kripto para birimi, ocak ayında 25 doları devirebildi. Şimdi kripto topluluğu şubat ayı için Solana fiyatında tahminde bulunuyor.

Solana’nın değeri, varlığın bir sonraki hamlesine ilişkin belirsizliğe yol açan yatay ticaret baskısı sergiliyor. Solana hala daha olumlu temeller ararken, varlığın önümüzdeki günlerde nasıl işlem göreceğine dair ilgi merak uyandırıyor.

Solana fiyatı şubat ayında kaç dolar olabilir?

Coinmarketcap’in düzenlediği fiyat skalası için topluluk tahminde bulundu. Fiyat Tahmini özelliği aracılığıyla, SOL’un 28 Şubat 2023’te ortalama 22,94 $ fiyatla işlem göreceği kripto topluluğu tarafından tahmin edildi. Solana fiyatı bu seviyeye gelirse şubat ayını kayıpla kapatmış olacak.

Bugün kripto piyasasında yaşanılan genel düşüşü kıstas alırsak SOL/USDT paritesi 22,80 seviyelerinden fiyatlanıyor. Yani altcoin şubat sonunda da tahmine göre bu noktalarda kapatabilir. Elbette bu bir topululuğun tahmini değeri. Bunun altına ya da üstünde fiyatlanması mümkün.

Topluluğun tahmini, 1.312 üyenin oylarıyla beraber sonuçlandı. PricePedictions’taki makine öğrenimi algoritması tarafından belirlenen değerden biraz farklı. Araca göre ise Solana fiyatı, 2023 Şubat ayının son gününde muhtemelen 24,56 dolardan işlem görecek.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin