Toplam MetaMask swap işlemleri 1 milyar dolara ulaştı
Toplam MetaMask swap işlemleri 1 milyar dolara ulaştı

Toplam MetaMask swap işlemleri 1 milyar dolara ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber  – ConsenSys, MetaMask’ın 1 milyar doların üzerinde değerde swap işlemleri işlediğini açıkladı.

Devasa işlem rakamı

Web3 cüzdanı, Ekim 2020’de kullanıcılara ETH, DAI ve UNI gibi kripto varlıklarını doğrudan uygulama aracılığıyla takas etmenin bir yolunu sunan Swaps özelliğini başlattı.

Hareket, her takasa dahil edilen %0,875 hizmet ücreti nedeniyle o sırada DeFi topluluğundan bazı eleştirilere maruz kaldı.

Ancak ConsenSys, entegrasyonun “Ethereum ekosistemi için daha iyi bir DeFi deneyimi” yarattığını yazdı. Rapor, başarının arkasındaki temel faktörler olarak uygun fiyatlandırma, daha az onay, gaz ücretlerinde tasarruf ve fiyat spreadlerine karşı korumadan bahsediyor.

Totle gibi toplayıcılar genellikle DeFi için sorunsuz bir çözüm olarak tanımlanır. Kullanıcıların, birden fazla merkezi olmayan protokole bağlanmadan tüm ekosistemde en iyi fiyatı aramasını sağlar. MetaMask, bu ayın başlarında popüler mobil uygulamasına Swaps özelliğini ekledi ve kripto paranın kitleler için daha erişilebilir hale geldiği bir geleceğe işaret etti.

ConsenSys tarafından inşa edilen uygulama, DeFi’nin en yaygın etkin cüzdanıdır ve genellikle SushiSwap ve Synthetix gibi popüler protokollere bağlanmak için kullanılır. Uygulama aylık 1 milyonun üzerinde kullanıcı tabanına sahip.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin