featured

TOP, ”Blockchain Teknolojisi Kullanan Dünyanın İlk Video Barındırma Projesi” ICO

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Açılımı, ”Turn on a profit” yani kar’a dönüş olan TOP, blockchain teknolojisini kullanan dünyanın ilk merkezi video barındırma özelliğini taşımaktadır.




Sorunun temelinde, küresel video endüstrisinin büyüdüğü, yazarlar, reklam verenler ve YouTube video barındırma için milyarlarca gelir yaratması yatıyor. Buna rağmen, mevcut bürokratik sistem büyük ölçüde yazarların gelirlerini hafife alıyor. Blogcular, olabildiğince az ödeme yapan tekelleşmiş YouTube platformuna güvenmek zorunda kalıyorlar. Reklam verenlerle doğrudan işbirliğine dayanan geniş kanallar bunu kabul edebilir, ancak küçük kanallar bu gelir akışından tatmin olmamaktadır.

Ve sıradan video hosting kullanıcıları, en sevdikleri yazarların videolarında birçok reklamı ücretsiz olarak izlemek zorunda kalıyorlar. Bunun nedeni, tamamen tekelleşmiş bir video barındırma sisteminin tüm dünyada rakipleri bulunmamasıdır.

Buna göre, sahipleri oyunun kurallarını kendileri kuruyorlar. Alternatif olmadığı için, video yazarlarının yapacakları bir şeyleri olmaz ancak bu kurallara uymaları gerekir.

TOP’un misyonu;

Sıkı sansürden sorumlu olmayan, merkezi olmayan video barındırma oluşturma –  yazarlara, reklam verenlere ve sıradan kullanıcılara kullanımı kolaydır. Yeni sistemde video yapıcılar şu andan en az üç kat daha fazla alacak, sıradan kullanıcılar videoları izlemek için para alacak ve reklam verenler reklam hizmetlerini fazla ödemeyecek. Ayrıca Blogcular, videolarına reklamların veya afişlerin nasıl yerleştirileceğini düşünmek zorunda değiller, TOP sistemi bunu otomatik olarak yapacaktır. Ancak bu, reklam verenlerle doğrudan işbirliği yapılmasını engellemez. Bir çok insan agresif ve rahatsız edici reklamcılığı izlemekten bıkmış durumda, bu yüzden dikkatinizi çekilen miktarın görüntülenen reklam sayısına bağlı olmadığı ve düzeltildiğine dikkat çekiyorum.

Bu, yalnızca görüntüleme sayısına bağlıdır. Ödemeler, ABD doları değil, TOP simgeleriyle yapılacaktır.
İşaretlerin dengesi kişisel hesapta, aynı yerde çıktığında görülebilir. Her ödeme, blockchainde sabitlenecektir. Daha sonra kullanıcılar, borsalarda gerçek parayla kazanılmış simgeleri değiştirebileceklerdir. Her kullanıcı, izlenen video için TOP tonekleri alacaktır. Bu, reklamcılığın beklenmedik şekilde izlenmesinin bir ödülüdür.

Video barındırma gelişiminin ilk aşamasında, ödül, 24 saat boyunca video izlemesine 1 coin olacak. İzleme süresi bir ay boyunca biriktirilir; kullanıcı kazançlarının dengesini görebilir ve bunları kendi kişisel hesabına aktarabilir.

TOP Ekibi, çok deneyimli, genç ve iddialı uzmanlardır. Onlar hedeflerine ulaşmayı hedefleyen kişiler arasından seçilir. Bu proje ekibinin başarılı olacağını dair bir işarettir.

Ayrıca TOP’ın büyük ölçekli Resmi Bounty Thread’ı (ödül başlıkları) var. Resmi Ödül Konu, katılımcıları ve destekçileri projeyi ilan ettiği bir PR olayı. Bounty Konuya katılımlar ödüllendirilir. Bu nedenle, En İyi Proje Resmi Bounty Konu’na katılabilirsiniz.

Bu yüzden, TOP’un video endüstrisinde gerçekten bir devrim olduğunu söyleyebiliriz. Projenin resmi sayfalarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Web sitesi – http://toprofit.top
Toplu satışa katılın – http://toprofit.top/ico

White paper (beyaz kağıt) – http://toprofit.top/whitepaper.pdf
Twitter – https://twitter.com/turnonaprofit
Bitcoin talk – https://bitcointalk.org/index.php?topic=2095436.0
Ödüller – https://bitcointalk.org/index.php?topic=2098206.0


Sorumluluk reddi: Bu yazı sponsorlu / ücretli bir makaledir. Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kar-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto para haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir. 

Sponsorlu makaleleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


 



Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin