Gelecek aylar için top 6 EOS airdrop tarihi ve detayları!
Gelecek aylar için top 6 EOS airdrop tarihi ve detayları!

Kesinlikle takviminizde işaretlemeniz gereken top 6 EOS airdrop tarihi ve detayları!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bu airdrop’ları takviminizde işaretleyin! Çeşitli kripto para birimi Blockchain projeleri, popülerlik açısından birbirleriyle rekabet halinde. Bu projelerden birçoğu, yeni tokenler oluşturmak ve yayınlamak için kullanılabilecekleri için aynı işlevselliği sunar. EOS için önümüzdeki aylarda göz önünde bulundurmanız gereken 6 EOS airdrop tarihini sizler için derledik.

Gelecek aylar için top 6 EOS airdrop tarihi ve detayları!

6- Emanate

Bu noktada, EOS sahipleri için Emanate airdrop’unun 2018 Ekim ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Bu noktada kesin bir tarih bildirilmedi, ancak gelecekte işler daha da belirginleşecek. Emanate, merkezi olmayan bir müzik endüstrisi platformu ve yerel tokenler, ağ erişimi ve gelir kazancı için riskli bir varlık haline gelecek. Kullanıcıların, bu airdrop için uygun olması için minimum 50 EOS’luk bir dengeye ihtiyacı olacak.

5- CADEOS

CADEOS, 12 Aralık 2018’de sahiplerine airdrop planlıyor. Bu merkezi olmayan CAD dosyaları ve proje yönetimi platformu, gerçek zamanlı tasarım araçları, veri paylaşımı, görüntülü görüşmeler, sohbetler vb. sağlayacak. Bu airdrop için minimum EOS denge gereksinimi yok ve kullanıcılar 1:5 oranında token alacaklar.

4- GiveyNation

2018 yılının 4. çeyreğinde bir noktada gerçekleşmesine rağmen, bu token için belirli bir airdrop oranı yok. Bu proje, yardım sektöründeki şeffaflık ve güven ile ilgili sorunları çözmeyi amaçlıyor. Bağışçıların paralarının tam olarak nereye gittiğinin farkında olması gerekir. Airdrop’un kendisi için hiçbir şart mevcut değil ve tokenler geçerli EOS hesap bakiyeleri başına 1:1 oranında verilecek.

3- AngelWings

Angelwings airdrop’u için kesin bir tarih var. 2018’in 4’üncü çeyreğinde, bu token EOS sahiplerine verilecek. Tokenlerin dağıtılacağı oran belirsiz olmasına rağmen, airdrop için hiçbir özel şart bulunmuyor. AngelWings, küresel ölçekte bağış yapmak için merkezi olmayan özerk bir topluluk.

2- MORE

Sonunda gerçekleşecek olmasına rağmen, bu noktada bu tarih hakkında çok fazla şey bilinmiyor. MORE airdrop’u  için ön kayıt bir süredir devam ediyor. Kullanıcılar, bir e-posta adresi kaydettikten ve ön kayıt işlemini tamamladıktan sonra EOS cüzdan adresi başına 1.000 MORE alacak.

1- EOSBet

Şu anda EOSBet airdrop’u için herhangi bir tarih açıklanmadı, ancak önümüzdeki birkaç ay içinde gerçekleşmesi bekleniyor. Bu çevrimiçi kumar platformu, düşük ücretler kullanılarak ücretsiz bahisler ve övünç sunuyor. Tokenler airdrop resmi olarak gerçekleştiğinde 1:10 oranında dağıtılacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin