Genel işlem hacmine göre top 5 Masternode para birimi
Genel işlem hacmine göre top 5 Masternode para birimi

İşte en iyi 5 Masternode para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Masternode’ler, kripto para dünyasında giderek artan bir rol oynuyor. Bazı projeler öncelikli olarak popüler olma eğiliminde. Çünkü yatırımcıların bu süreçte pasif gelir elde etmelerine izin verdiği için masternode teknolojisine erişim sunarlar. Aşağıdaki beş Masternode para birimi Masternodes Online’dan elde edilen verilere göre, artan genel işlem hacmi baz alınarak sıralandı.

Genel işlem hacmine göre top 5 Masternode para birimi

5- Concierge Coin

Concierge Coin ismi, şu anda bir çok insan için bir kripto parayı çağrıştırmıyor. Çünkü sadece birkaç hafta önce başlatılan bir proje. Bu merkezi olmayan ve anonim kripto para birimi, kriptoya dayalı ödemelerin kitleler için daha erişilebilir olmasını sağlamak için hisse ve masternode teknolojisinin kanıtını kullanır. Günümüzün 810.486 dolarlık günlük hacmi ile bugün piyasadaki beşinci en büyük likit para birimi.

4- PIVX

Kripto para birimleri arasında gizlilik yarışını takip eden insanlar bir noktada PIVX’e rastlayacaklar. Para birimi Dash ve diğer birkaç para birimine benzer girişimleri araştırıyor ve aynı zamanda masternode sistemi de bu konuda yatırımcılara büyük ilgi gösteriyor. Günlük 862.770 dolarlık bir hacimle, bu para birimine olan talep yavaş yavaş artıyor, ancak yine de ilerlemesi için bolca alan var.

3- ZCoin

ZCash‘ın bu forku, son birkaç ay içinde masternode dünyasında kendisine bir isim yaptı. ZCoin, Zerocoin protokolüne dokunarak Bitcoin’in işlevselliğini geliştirmeyi amaçlar. ZCoin şu anda yaklaşık iki yıldır varlığını sürdürüyor ve piyasadaki en popüler masternode tokenlerinde biri olmaya devam ediyor. PIVX hemen önünde 890.462 dolarlık günlük işlem hacmiyle sektörde faaliyet gösteriyor.

2- LogisCoin

Çok fazla bilinmeyen başka bir kripto para birimi de LogisCoin. Bu, ispat kanıtı, masternode teknolojisi ve lojistik endüstrisiyle uğraşmaya odaklanan oldukça yeni bir proje. Ayrıca, müşterilere CoinPayments ödeme ağ geçidi üzerinden doğrudan doğruya birkaç para birimi satmakta.  LogisCoin günlük işlem hacmi 2.106.877 dolar ile göz dolduruyor.

1- Dash

Dash masternode paralar arasında günlük işlem hacmiyle lider. Bugüne kadar gelmiş geçmiş en popüler ve en ünlü masternode para birimi oldu. Dash’ın liderliği muhtemelen bir sürede böyle kalacak. Dash’ın günlük işlem hacmi 162.167.117 dolar seviyesinde yer alıyor. Bu da Dash’ın bu listede yer alan tüm diğer para birimlerini geride bırakmasına neden oluyor. Bu, Dash’ın mevcut masternode ROI’sini %6,8 oranında tutuyor.

 

 

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin