Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum, Ripple’da izlenmesi gereken fiyat seviyeleri
Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum, Ripple’da izlenmesi gereken fiyat seviyeleri

Top 3 fiyat tahmini: Bitcoin, Ethereum, Ripple’da izlenmesi gereken fiyat seviyeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

New York’un mali düzenleyicileri, Intercontinental Exchange Inc’in kripto platformu olan alt kuruluşu Bakkt’a, fiziksel vadeli Bitcoin satması için izin verdi. Büyük kripto para birimi üzerindeki satış baskısı Cuma günü hafifledi. Her ne kadar bu gelişimin ortasında piyasa duyarlılığı olumlu olsa da, genel piyasa kapitalizasyonu, en büyük üç kripto para birimi olan Bitcoin, Ethereum ve Ripple açısından haftalık zarar bekliyor.

Top 3 fiyat tahmini

Şimdi teknik resme bakalım ve ilk 3 kripto para birimi için Confluence Detector tarafından ortaya konan temel teknik seviyeleri belirleyelim.

Bitcoin (BTC/USD) 10.490 dolara yakın güçlü dirençle karşı karşıya

Perşembe günü Ağustos ayının en düşük seviyesi olan 9.467 dolar seviyesine düştükten sonra BTC/USD çifti bir toparlanma kaydetti ve şu an 10.600 doların üzerinde işlem görüyor. Bu toparlanma rağmen, parite hafta boyunca %10 civarında kayıp vermiş oluyor

Dezavantajı, 10.280 dolar seviyesindeki H4 grafikte 10’luk SMA’nın 10.080 dolar öncesi geçici destek oluşturduğu görülüyor (Fibonacci, aylık fiyat hareketinin %23.6 geri çekilmesi.) Bu arada, ilk direnç 10.480 dolar (önceki gün) görülüyordu. Ancak yazım sırasında Bitcoin bu direnci rahat bir şekilde geçti. Bollinger Band’in yüksek ve üst aralığı 15 dakikalık grafikte 10.800 dolardan önce (Fibonacci haftalık fiyat eyleminin %61.8’i, Fibonacci günlük fiyat işlemlerinin %161.8’i) geri çekilmesi bekleniyor.

Ethereum (ETH/USD) çoklu destek seviyelerinin üstünde işlem görüyor

Confluence Detector’a göre, ETH/USD çifti kritik 196 dolarlık desteğin biraz üzerinde işlem görüyor (günlük grafikte 200 dönemlik SMA, Bollinger Band’in saatlik grafikte üst aralığı). ETH, bu seviyenin hemen altında, 189/191 dolar alan (günlük pivot noktası R2, Fibonacci haftalık fiyat hareketinin% 38.2 geri çekilmesi, önceki ayın en düşük seviyesi, Bollinger Band’in H4 çizelgesindeki üst aralığı) aralığı genişletmek için uğraşıyor.

Artan yönde, 210 dolar (haftalık pivot noktası R1, H4 grafikte 100 dönemlik SMA) 222 dolardan önce ilk engel olarak direnç oluşturuyor (Fibonacci aylık fiyat hareketinin% 23.6 geri çekilmesi).

Rİpple (XRP/USD) kurtarma, 0,2990 dolara kadar direnç göstermeyecek

Ripple (XRP / USD), şimdiye kadar direnç seviyesi eksikliği gösterdiğinden, iyileşmesini 0,2990 dolar (haftalık pivot noktası R1) seviyesine çıkaracak gibi görünüyor. Aşağı yönde, 10 günlük hareketli ortalama, 0,2840 doların (günlük eksen noktası R3, saatlik grafikte 200 dönemlik hareketli ortalama ve H4 grafikte 50 yıllık hareketli ortalama) ve 0,2808 doların önünde 0,2860 dolarda dinamik destek olarak hareket ediyor (Fibonacci, haftalık fiyat hareketinin% 61,8’i geri çekildi.)

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin