4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı
4chan’i hatırladınız mı?: Bitcoin geleceğini gösteren poster henüz yanılmadı

TOP 3 Fiyat Tahmini: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) – Bitcoin tüm pazara önderlik ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

24 Nisan, kripto piyasası için olumlu olmaktan çok daha fazlasını başlattı. Yükselen bir Bitcoin mumu, diğer en iyi kripto paraların fiyatlarındaki artışın nedeni olarak hizmet etti. Bununla birlikte, çoğu dijital varlıkların oranı yalnızca ABD doları ile ilişkili olarak artmakta, ancak BTC ile artmamakta. Bugün dünyanın en iyi dijital varlığının yükseliş koşulu, altcoin’lerin Bitcoin’den daha hızlı yükseldiği bir durum değil. Çoğu kripto para bu yükseliş karşısında %10’dan fazla değer kaybetti.

Bitcoin (BTC) hakimiyeti artıyor

Bu bakımdan, BTC’nin hakimiyet oranı 53,2’ye fırladı. Toplam piyasa kapitalizasyonu 7 milyar dolar arttı ve şimdi yaklaşık 184 milyar dolar.

BTC/USD

Tahmin edildiği gibi, 5.500 dolarlık kopuş sadece bir zaman meselesiydi ve Bitcoin sonunda bu psikolojik seviyenin üstesinden gelmeyi başardı. 1 saatlik grafikte, BTC fiyatının 5.650 dolara yükseldiğini ve ardından şimdi bulunduğu yerde 5.550 dolara döndüğünü görüyoruz. Bu büyümenin olası nedenlerinden biri, BTC ticaret arayüzünün NASDAQ testidir .

BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

Öte yandan analistlere göre, EMA 50 göstergesi, piyasa tersine döndüğünde ve yükseliş eğilimi düşüş eğilimi ile değiştirilirken, “Altın Haç” olarak bilinen ticarette EMA 200’ü geçmedi. Dahası, RSI göstergesi kriptonun satın alındığını, bu da küçük bir düzeltmenin işareti olabileceğini gösteriyor.

BTC’nin fiyatı yazım sırasında 5.564 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Günümüzde Ethereum , BTC’ye oranla düştüğü için diğer kripto paraların çoğunluğunun istisnası değil, ancak ABD doları ile %2,5 oranında arttı.  

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH / USD grafiği

Analistler 1 saatlik grafiğe dayanarak, Ethereum’un işlem hacmi oldukça yüksek olduğu için piyasa değerinin yüksek olması nedeniyle 180 dolara ulaşma şansının olduğunu görüyorlar.

Şu anda, sarı bölge kripto para için büyük bir direnç gösteriyor, ki bu kırılma gelecekte 200 dolara dokunma şansı sunuyor.

ETH’nin fiyatı, yazım sırasında 168,50 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

Ripple oranı ABD doları karşısında bile düşmekte olan ilk 3’te bulunan tek kripto paradır. Halen, dünkü pozisyona kıyasla %3,42 oranında değer kaybetti.

 XRP / USD grafiği

TradingView XRP/USD grafiği

Teknik analistler dikkate alındığında, durum son güne kadar hiç değişmedi. Genel piyasa eğilimlerinin oran değişikliği üzerinde çok az etkisi olduğu ya da hiç bir etkisi olmadığı için, XRP’nin kendi büyüme paternleri var ve düşüşe benziyor.

Fiyatın artması için, Ripple’ın 1 saatlik grafikte 0,3320 dolar direnç seviyesini kırması gerekiyor. Sadece bu durumda daha yükseklere ulaşılabilir.

XRP’nin fiyatı yazım sırasında 0,3265 dolar seviyesinde işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin