Tone Vays Twitter'da eleştirilerin hedefinde - Kripto Para Haber
Tone Vays Twitter'da eleştirilerin hedefinde - Kripto Para Haber

Tone Vays, Twitter’da eleştirilerin hedefinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü kripto dâhisi ve Bitcoin tüccarı Tone Vays, kısa bir süre önce yılın ilk Bitcoin ticaretini açıkladı.

Vays, Bitcoin’in 7.649 dolarlık tasfiye fiyatı ile BitMEX’te bir sözleşme yaptı. BTC şu anda 6.150 dolar civarında işlem görüyor. Bu nedenle Vays’in ticareti yüzde 15’lik bir zarar kaydetmiş olsa da ticaret, tasfiye edilmemiş ve tasfiye fiyatına yakın bir zamanda gerçekleşmemiştir.

Tone Vays eleştirilerin hedefinde

https://twitter.com/ToneVays/status/1051131445517975552

Vays’in, BTC’nin yüksek istikrar ve güçlü desteğini 6.000 dolar seviyesinde gösterdiği Ağustos’tan Ekim’e kadarki iki aylık dönemde bir sözleşme yapmasından dolayı kripto dâhisi, eleştirilerin odağında yer alıyor.

Vays, eleştirilere yanıt verdi:

Ağustos ayından beri BTC ve kripto piyasasının geri kalanı, güçlü bir kısa vadeli ralliyi teyit etmek için günlük işlem hacminde ikna edici bir iyileşme göstermeye çalışıyor. Geçtiğimiz 24 saat içinde BTC’nin günlük işlem hacmi yaklaşık iki kat artarak 3 milyar dolardan 5,8 milyar dolara yükseldi. Geçtiğimiz hafta 10 milyar dolar seviyesinin altına düşen tüm kripto piyasasının hacmi, 48 saat içinde yüzde 75’in üzerinde bir artışla 17 milyar doların üstüne çıktı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin