Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.
Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.

Tone Vays: “Bitcoin, Litecoin veya Monero ile değil. Altın, ABD doları, SDR’ler ile rekabet ediyor!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, popüler bir Bitcoin savunucusu olan Tone Vays, Bitcoin’i altcoinlerden daha iyi kılan faktörler, kripto paralar dışındaki Blockchain’lerin alternatif kullanımları ve bununla ilgili riskler üzerinde konuştu.

Tone Vays: “Bitcoin’de, Monero’ya karşı büyük üstünlükler var.”

Vays tartışmaya altcoinler üzerinden Bitcoin’i seçmesinin nedenini açıklayarak başladı. Monero örneğini alarak Vays, bir kripto para biriminin değerini belirleyen ağ etkisinin çok ötesine geçtiğini söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Monero’nun, küresel nüfus arasında dağıtılmaması bir başka faktör. Üçüncü faktör geliştiriciler, Bitcoin geliştiricileri farklı bir seviyede ve farklı bir seviyede programlama yapıyorlar. Bu yüzden Bitcoin’de, Monero’ya karşı büyük bir faktör daha var.

Bitcoin savunucusu: “Bitcoin büyük poblemin çözümü.”

Vays, insanların elektrik maliyetine ve donanımına yatırım yapmak zorunda olduklarını söylüyor. İnsanların Monero gibi zamanla kaybolabilecek kadar değeri düşük bir paraya yatırım yapmak istemeyeceğini ekliyor. Dahası, onun düşüncesine göre, Monero gibi bir kripto parayı elde ettiği kâr sonsuza kadar sürmez. Vays, Bitcoin’in “büyük problem”in çözümü olduğunu vurguluyor ve şunları söylüyor:

Bitcoin hiçbir şey için Monero ile rekabet etmiyor; Litecoin ile rekabet etmiyor. Bitcoin altın ile rekabet ediyor; Bitcoin ABD doları ile rekabet ediyor; Bitcoin euro ile rekabet ediyor; IMF’nin (Uluslararası Para Fonu) ABD’nin küresel planın çok gerisinde olmadığını düşündüğü SDR’lerle rekabet ediyor.

“Monero ile Bitcoin aynı oyun alanında değil.”

Ayrıca Vays, Monero’nun Litecoin, Zcash ve diğer altcoinler ile rekabet ettiği için Bitcoin ile “aynı oyun alanında olmadığını” söylüyor. Ayrıca Vays, fiziksel bir varlığa bağlı olduğunda Blockchain kullanma durumu hakkında konuşuyor. Bu durumda mülkiyeti devretmenin veya bir varlığın sahipliğini kaybetmenin kolay olmasına rağmen, söz konusu risklerin faydaları aştığını söylüyor. Ona göre, bir Blockchain için iyi olacak bir para biriminden başka bir kullanım durumu yok.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin