Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.
Tüm zamanlar zirvesine pek de yakın olmamasına karşın, Tone Vays Bitcoin için yeni zirvenin pek de uzak olmadığını iddia ediyor.

Tone Vays: “Bitcoin devrim niteliğinde ve dünyayı değiştirecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birçok kişi ICO pazarının dolandırıcılık ve sahte projelerle dolu olduğunu iddia etti, böylece yerleşik kripto paralara daha fazla itibar kazandıracaktılar. Bununla birlikte bazı kişilerde ICO alanının, sözde yıkıcı ve devrimci fikirlerin doğuş alanı olduğunu iddia ediyor. Bitcoin maximalisti olan Tone Vays, bir konferansta bu fikirlerin tam tersini söylüyor ve burada ICO’ların vasıfsız yatırımcılardan fon almak için var olduklarını iddia ediyor.

Tone Vays: “Bitcoin aslında devrim niteliğinde.”

Vays’ın yaptığı açıklamalar sırasında dile getirdiği diğer fikirler, ICO alanında sıfırın iyi fikirleri olduğu ve pazarı Ethereum’un yönlendirdiği yönündeki perspektifini içeriyordu. Geçtiğimiz günlerde Ethereum’un ateşli bir görevi üstlenerek, diğer insanların menkul kıymetler oluşturması için bir platform olduğunu savundu. Vays konuya yönelik şunları söylüyor:

Bitcoinaslında devrim niteliğinde. Çünkü onda pek çok devrimci şey yok. Airbnb ve Uber yine de iyi bir şey yaptılar ama devrimci değiller. Devrimcilikle ilgili hiçbir şey görmedim, bence bu sözcük çok kötüye kullanıldı.

“ICO pazarı, vasıfsız yatırımcıları paralarını toplamak için var.”

Bu, Vays’ın vasıfsız yatırımcıları paralarından ayırmak anlamına geldiğini belirttiği ICO pazarı da içeriyor. Vays, VC’lerin örneğini vererek S&P 500’ün getirdiği getirileri, yatırım yapmak için kârlı şirketleri bulmak için yaptığı işlerde olduğu gibi, zorlukla geçebileceklerini belirtiyor. Bunları kripto para piyasasına benzeterek, şunları söylüyor:

Bu konsept, bir işi olan ya da yepyeni bir sektörde kazanan ve kazananları seçebilen bir ortalama kişi olduğu için spekülatif şirketleri anlamıyor. İnsanlar her zaman derler ki, Facebook’aIPO’ya gitmeden önce yatırım yapma fırsatınız olduysa. Myspace ya da Friendster’da bütün paranı yitireceksin…

Bitcoin (BTC) madenciliği kazançsız hale geliyor

Tone Vays: “Bitcoin dünyayı değiştirecek.”

Vays, VC’lerin şirketlere yatırım yapma nedenlerinin, karşılığında bir şey istedikleri için olduğunu ortaya koyuyor. Ancak kıyaslandığında bunlar, ICO’lara yatırım yapmış olanların yaptıkları miktardan çok daha fazla para kaybettiler. Daha sonra Vays Bitcoin hakkında şunları söylüyor:

Bitcoin madenciliğinin yenilenebilir enerji topladığımız yolda devrim yapacağını düşünüyorum. Bence enerji işlenmekte olan yolda devrim yapacak. Çip üreticilerinin bilgisayarlardaki bilgileri işleme biçimimizde devrim yapacağını düşünüyorum. Bence bunun dışında bir sürü iyi geliyor. Hükümetin kontrolünden para ayırma kavramının tamamı inanılmaz olacak.

Vays,’a göre Bitcoin’in gücü sınır ötesine paranın, arkadaş ve aile için durdurulamayan bir şekilde aktarılmasında yatıyor. Ayrıca, bunun dünyayı değiştirecek olan şey olduğunu ve niteliksiz yatırımcıların paralarını talep etmeyeceğini de ekliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin