Toncoin'in %40'a varan rallisinin arkasında ne var?
Toncoin'in %40'a varan rallisinin arkasında ne var?

Toncoin’in %40’a varan rallisinin arkasında ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Toncoin (TON) fiyatı, 2,30 dolarlık yatay direnç alanından çıktıktan sonra, tüm zamanların en yüksek seviyesine giden yolda yalnızca Fib direnciyle karşı karşıya kaldı.

Toncoin, merkezi olmayan hizmetler ve anında ödemeler için kullanılan TON blok zincirinin yerel tokenidir. Başlangıçta Nikolai ve Pavel Durov tarafından oluşturuldu, ancak 2020’de ayrıldılar.

Toncoin fiyatı, 25 Temmuz’dan bu yana yükselen bir destek çizgisiyle birlikte arttı. 10 Kasım’daki destek çizgisinde (yeşil simge) sıçradı ve ardından artış hızını artırdı. 11 Aralık’ta TON fiyatı, 1,95 dolarlık direnç alanından çıktı. Bu, önceki iki başarısız girişimin (kırmızı simge) ardından başarılı olan üçüncü girişimdi. Toncoin dört gün içinde %40 oranında arttı.

14 Aralık’ta Toncoin, tüm zamanların en yüksek seviyesinden önceki son yatay direnç olan 2,30 dolarlık direnç alanından da çıktı.

Yukarı hareket devam ederse, sonraki iki direnç seviyesi 2,74 dolar ve 3,70 dolar olacaktır. Bunlar, en son düşüşü ölçerken 1,61 ve 2,61 harici Fib seviyeleridir.

Bununla birlikte 2,30 doların altında bir günlük kapanış, trendin düşüş eğilimine geçtiğini gösterir. Bu olasılıkta, mevcut kırılma yalnızca bir sapma olacaktır.

Toncoin price breakout

Yükselişe yardımcı olabilecek bazı olumlu Toncoin haberlerinin olduğunu da belirtmekte fayda var. İlk olarak TON, TON/USDT çiftinin artık gate.io borsasında vadeli işlemler için uygun olduğunu duyurdu. İkincisi, DefiLlama TON’daki verileri izlemeye başladı. Son olarak SafePal, TON entegrasyonunu destekleyen ilk donanım cüzdanı olduklarını duyurdu.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin