İşte Tom Lee’den meteorik Bitcoin tahmini
Bitcoin düşen değerine rağmen, kabul görmeye devam ediyor

İşte Tom Lee’den meteorik Bitcoin tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat Global Advisors’ın kurucu ortağı ve CEO’su Tom Lee, ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz oranlarını düşürme kararının Bitcoin (BTC) için bir artı olduğunu söyledi. 31 Temmuz’da Fox Business’a konuşan Lee, kararın üst düzey kripto para biriminin likiditesini nasıl olumlu yönde etkileyeceğini açıkladı. 

Tom Lee: “FED’in faiz indirimi, Bitcoin için bir nimet!”

Fox Business’a konuşan Lee, konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin, çöken varlıklara karşı yatırımcılar için giderek daha fazla makrolaşmaya başladı. Düşük faiz oranları likidite oluşturur. Likidite tüm riskli varlıkların yanı sıra Bitcoin’e yardımcı olan riskten korunma işlemlerine yatırım yapar.

Lee ayrıca Bitcoin fiyatı hakkında genel yorumlar yaptı. BTC’nin muhtemelen yılın sonuna kadar 20.000 dolarlık patlayıcı seviyeyi görebileceğini söyledi:

“Bitcoin için şu an yeni bir hedefimiz yok, ancak önceki en yüksek seviye 20.000 dolardı. Bitcoin’in bu yıl bu yükseklere ulaşması için iyi bir ihtimal olduğunu düşünüyorum.

Tom Lee: “Bitcoin en iyi finansal riskten korunma fonu.”

Lee, Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın Facebook’un kendi kripto para birimini oluşturma önerisiyle ilgili son sözlerine de değindi. Powell Washington’daki bir House Finansal Hizmetler Komitesi’ndeki milletvekillerine “Libra’nın ve Bitcoin’in gizlilik, kara para aklama, tüketicilerin korunması ve finansal istikrar konularında ciddi endişeler oluşturduğunu” söyledi:

Libra mimarisiyle Bitcoin’den oldukça farklı, bu yüzden bazı yorumlarının Libra için adil olduğunu düşünüyorum. Ancak aslında bu yorumlar Bitcoin için geçerli değil.

Lee’nin açıklamalarına benzer şekilde, Silikon Vadisi girişim kapitalisti Chamath Palihapitiya, Bitcoin’in geleneksel finansal varlıklara karşı en iyi koruma fonu olduğunu söyledi. Chamath Palihapitiya 9 Temmuz’da CNBC’nin Squawk Box’la yaptığı özel röportajda sözlerini dile getirdi:

Bitcoin geleneksel finansal altyapıya karşı en iyi korumadır. Mali ve para politikasını destekleseniz de desteklemeseniz de önemli değil: Bu, yatağınızın altındaki sigorta!.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birik 7im, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin