Tahminleri tutan yatırımcıdan yeni Bitcoin tahmini:
Tahminleri tutan yatırımcıdan yeni Bitcoin tahmini: "4 gün içinde..."

Tom Lee: “Bitcoin’in yepyeni bir rekor kıracağını düşünüyorum.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fundstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee Bitcoin (BTC) fiyatın yıl sonuna kadar artacağını tahmin ediyor.

Tom Lee: “Bitcoin fiyatı yıl sonuna doğru artacak.”

Kripto para endüstrisindeki en ünlü isimlerden biri olan Tom Lee, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir etkinlikte kripto para piyasasının genel durumu hakkında konuştu. Lee bundan birkaç ay sonrası için Bitcoin fiyatı hakkında bazı tahminlerde bulundu. Lee, Bitcoin fiyatının geleceği hakkında yaptığı tahminlerde oldukça iyimser açıklamalarda bulundu.  Lee’nin görüşüne göre, dünya çapında Bitcoin kullanan insanların sayısı artıyor ve bunun Bitcoin fiyatı üzerinde olumlu bir etkisi olacak.

Lee’ye göre, Bitcoin artık insanlar için güvenli bir sığınak varlık haline geliyor ve insanlar, Bitcoin almaya başladıklarından BTC’nin kullanımı artıyor. Lee, bu nedenle Bitcoin fiyatının yeni zirvelere yükseleceğini belirtiyor. Lee, Bitcoin’in fiyatının yıl sonuna doğru oldukça iyi seviyelerde olabileceğini söyledi. Öyle ki Lee’nin görüşlerine göre, yıl sonuna doğru Bitcoin’de yeni bir rekor seviye testi görebiliriz. Tom Lee tarafından yapılan açıklamaların bir kesiti aşağıdaki gibidir:

Yıl sonuna kadar Bitcoin’in şimdikinden çok daha yüksek olacağını ve belki de yepyeni bir rekor kıracağını düşünüyorum. Şimdi sadece bir şeyden emin olmak için Bitcoin’e yatırım yapmanın bir anlamı olduğunu düşünüyorum.

Ourbitcoinnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin