Tom Lee Bitcoin hakkında konuştu.
Tom Lee Bitcoin hakkında konuştu.

Tom Lee: “Eğer mevcut fiyat ve volatilite seviyelerinde tutulursa Bitcoin (BTC) çökmez.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

6 Ağustos’ta CNBC’nin Fast Money programına katılan Tom Lee Bitcoin ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Lee:

Eğer mevcut fiyat ve volatilite seviyelerinde tutulursa Bitcoin (BTC) çökmez.

“BMI yüzde 68’i geçerse Bitcoin’leri satmak gerek.”

Röportajda Wall Street boğası, Fundstrat’ın yakın zamanda piyasaya sürülen Bitcoin Yoksulluk Endeksinin (BMI) mevcut göstergelerine atıfta bulunarak yatırımcıları paranın “mutsuz” sahiplerinin fiyat ve volatilitesine nasıl dayandığına dair bilgilendirmeyi amaçladı.

Lee’ye göre, endeks 27’nin altında olduğunda gelecekteki getirilerin çok iyi olduğunu gösterirken yüzde 68’i aşarsa, “BTC satma zamanı” demektir. İndeks’in şu anki 39 sayısına işaret eden Lee, momentumun toparlanması gerektiğini belirtti.

Lee ekledi:

BTC bu seviyelerde tutulursa çökmez. Bence insanlar bunun 6.000 dolara geri döneceğinden ve ayı piyasalarından asla geri dönmeyeceğinden korkuyorlar.

Fundstrat’ın araştırma sorumlusu da kripto pazarlarındaki mevcut Bitcoin egemenliği seviyelerine dikkat çekerek Bitcoin’in Temmuz ayında yüzde 37’ye kadar düştükten sonra geçen haftalarda yüzde 48’e kadar yükseldiğine dikkat çekti.

Lee’nin açıkladığı gibi, Bitcoin’in kripto pazar payı anlamında ivme kazanmaya devam etmesi, “piyasanın, gerçeğe karşı olan tepkisini” anlamına geliyor.

Lee ayrıca, Intercontinental Borsası’nın (ICE) yeni bir global dijital varlık platformu geliştirme konusundaki duyurularına ve Bitcoin’in güvenli olmadığını belirten ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) gibi sektördeki en büyük haberlere de dikkat çekti.

New York Borsası (NYSE) de dahil olmak üzere 23 önde gelen küresel borsa işletmecisi ICE, 3 Ağustos tarihinde müşterileri, tüccarları ve kurumsal müşterileri satın alma, satma ve depolamaya olanak tanıyan entegre bir dijital varlık platformu oluşturma planlarını açıkladı.

Tom Lee Bitcoin hakkındaki iyimser tutumunu sürdürüyor

Lee, Temmuz ayı başlarında, BTC 2018 yılı sonunda 22.000 ila 25.000 dolar arasında herhangi bir yere ulaşabileceği yönündeki duruşunu tekrarladı. Bu yaz başında, Lee 27 Haziran’da, BTC’nin Haziran ayında gerçekleşen düşüş eğiliminin, BTC’de tersine döneceğini tahmin etmişti. 6,300 Dolar’dan 6,400 Dolar’a kadar bir direnç noktasını geçebilir.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin