Uzman stratejist Tom Lee, Bitcoin ETF kabulü için formülünü açıkladı
Uzman stratejist Tom Lee, Bitcoin ETF kabulü için formülünü açıkladı

Tom Lee: “Ayı piyasası dönemi kripto paralar için altın bir zaman”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

“Şu anki ayı piyasası kriptonun altın zamanları”. Wall Street’in ateşli kripto savunucusu ve Fundstrat kurucularından Tom Lee, BlockShow Asia 2018’de yaptığı konuşmanın ana fikri bu sözdü.

Tom Lee’ye göre ayı piyasası bu nedenlerden dolayı derinleşti

Fundstrat’ın kurucu ortağı son kripto piyasasının çöküşünün üç temel nedeni olarak Bitcoin Cash’in (BCH) zorlu geçen hard forku, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) ilk para tekliflerini (ICO) yatırımcılara ödenmesine karar vermesi ve Ekim ve Kasım aylarında yaklaşık yüzde 10 düşüş gibi korkunç bir performans gösteren küresel piyasaların durumu olarak özetledi.

Ancak, yatırımcılar kripto paralar üzerindeki olumlu görünümünü değiştirmeyi reddetti. Devam eden durumu açıklayan Lee şöyle açıkladı:

Fiyatların, fiyat trendini analiz etmek eden yatırımcılar tarafından kullanılan popüler bir teknik gösterge olan 200 günlük fiyatının altına düşmesine neden olan bir fiyat düzeltmesi var. Piyasayı uzun vadeli bir bakış açısı ile değerlendirirsek,  Üç ay ya da bir yıl içinde değil de  iki ila üç yıllık bir periyotta kripto piyasasını altın zaman olarak görüyorum. Bitcoin, 200 günlük ortalamasını geçtiği anda, bir para akışı olacağını düşünüyoruz.

Lee, kripto piyasasının geleceği için cesaret verici görüşünü sürdürdü:

Ayı piyasasında alım yaptığınızda bu yüzde 7’den daha iyi bir getiri zamandır […] Bitcoin’in kısa vadede olumsuz etkileri olabilir. Ancak bu, hala en eski kripto günlerinde ve gelişen bir varlık sınıfında olduğumuz gerçeğini değiştirmez.

Tom Lee cüzdan sayısının mevcut potansieli yansıttığını söylüyor

Tom Lee ayrıca BlockShow konuşmasında kriptonun şu an 2,27 milyon PayPal hesabına ve 4,6 milyar Visa ve MasterCard hesabına karşı 50 milyon aktif cüzdan taşıdığını söyledi. Bitcoin’i (BTC) diğer ödeme sistemlerine sosyal ağ değeri açısından karşılaştırdığımızda, Lee on yıl içinde Bitcoin’in bir token başına 10 milyon dolar değerinde olabileceğini düşünüyor.

Yatırımcı ayrıca, önümüzdeki üç ay içinde olası bir düşüş görse dahi, Bitcoin’in gelecek yıl çok daha iyi bir performans göstereceğini düşünüyor. Bu söylemini ise Microsoft ve Starbucks gibi büyük şirketler ve kurumsal yatırımcılar tarafından artan kripto benimsemesi düzeyine dayandırıyor.

Lee, sonuç olarak, rakamlar üzerine konuşmayı reddetmesine rağmen, Bitcoin fiyatının “önemli ölçüde daha yüksek” olacağını söylüyor.

BlockShow Asia 2018, bu hafta, 28-29 Kasım tarihleri ​​arasında düzenleniyor. YouTube’dan da canlı olarak yayınlanan konferansa Singapur ev sahipliği yapıyor. Lee, konferanstan sadece birkaç gün önce, CNBC’ye verdiği röportajda Bitcoin’in yılı 15.000 dolar seviyesinde tamamlayabileceği ve pazarın Kasım ayında düşmeye başlamasından kısa bir süre sonra yaptığı kripto geri dönüş tahminini yinelemişti.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin