featured
Bitcoin vadeli

Tokyo finans borsası Bitcoin vadeli işlemleri için hazırlıklara başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’nın önde gelen finansal borsalarından Tokyo finans borsası Bitcoin vadeli işlemler için hazırlıklara başlıyor.  Borsa, 2018 yılı başında Bitcoin vadeli işlemler için hazırlıklara başlayacaklarını açıkladı . Şirket, JP Morgan Chase ve Barclays gibi yüksek değerli ticari ortaklara sahip .

Duyuru, borsanın kripto paraların potansiyelini incelemek için bir çalışma grubu oluşturacak. Çalışma grubu, nihai eylem doğrultusunda atılan ilk adım oldu.

CEO Shozo Ohta:

“Finansal Araçlar ve exchange yasası kripto para birimlerini finansal ürünler olarak gördükten sonra, vadeli işlemleri mümkün olan en kısa sürede sıralayacağız. Bunu başarmak için, bu çalışma grubunu Bitcoin’in mevcut durumu, görünümü ve Japonya toplumunda nasıl kökleşeceği gibi çeşitli yönlerini incelemek üzere başlatacağız “dedi.

Duyuru, Japonya’nın Bitcoin ve diğer kripto para borsalarını benimsemeye yönelik daha önceki adımlarına paralel bir duruşu gösteriyor. Ülke, Bitcoin’i yasal bir ödeme yöntemi olarak ilk kez tanıyan ülkelerden biriydi ve artan değişikliklere açıktı. Şu anda, Japonya dünyanın en büyük Bitcoin pazarı konumunda.

Böylece Dünyanın en büyük hacme sahip ABD borsaları olan CME ve CBOE‘nin Bitcoin vadeli işlemler’i başlatmasının ardından, Tokyo borsasının da Bitcoin vadeli işlemler’i başlatacak olması, kurumsal anlada Bitcoin’e olan ilginin çok daha fazla artacağına işarettir.
Bu akımın diğer borsalara da sıçraması mümkün olabilir.

cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin