FTX Token teknik analizi: FTT, önemli bir direnç seviyesini kırdı
FTX Token teknik analizi: FTT, önemli bir direnç seviyesini kırdı

Bu tokenin yükseliş potansiyeli var! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük kripto borsalarından biri olan FTX Avustralya Blockchain haftası için sponsor olacak bu durumun FTT tokene olumlu yansıması bekleniyor.

Steve Vallas 17 Ocak 2022 tarihinde Twitter’da şunları söyledi:

“@FTX_Official’i Blockchain Week 2022 için Adlandırma Hakları Sponsoru olarak duyurmaktan inanılmaz derecede heyecanlıyım.”

Başka bir deyişle, FTX Trading Limited (FTX), 21 Martile 25 Mart 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Avustralya Blockchain Haftası 2022 için isim hakları sponsoru olacak. FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’in de dahil olduğu 75 etkinlikte 200’ün üzerinde konuşmacı yer alacak.

Sam Bankman-Fried, ortaklığın Avustralya pazarında uzun vadeli büyümeyi desteklemeye odaklandığını vurguladı. Tüm bunlar, Avustralya’da ve dünyanın farklı yerlerinde FTT tokeninin fiyatında olumlu yansıyacağını düşündürüyor. Bu gelişme FTX Borsasının büyümesine ve FTT tokeni değerindeki büyümeye katkıda bulunabilir.

FTX Token (FTT) tokeni satın almak için doğru zaman mı?

18 Ocak’ta FTX Token‘ın (FTT) değeri 44.149 dolardan işlem görüyor. Bu değer noktasının altcoin için tam olarak ne anlama geldiğini anlamanın bir yolu olarak, Aralık ayı boyunca değer noktasının yanı sıra tüm zamanların en yüksek değerini göz önünde bulundurmakta fayda var.

FTT tokeni tüm zamanların en yüksek değeri, 84,18 dolar değerine ulaştığı 9 Eylül 2021’de gerçekleşti. Burada, ATH değerinde tokenin 40,031 dolar veya %90 daha yüksek olduğunu görebiliriz.

Geçen ay performansı göz önüne alındığı zaman 1 Aralık tarihinde 51,54 dolar en yüksek değeriydi. Buna ek olarak en düşük fiyatı ise 36,29 dolara düştüğü 17 Aralık’taydı.

Geçen ayki verilerle kıyaslandığı zaman fiyatın %29 oranında düştüğü anlaşılıyor. Tüm bunalr göz önünde tutulduğunda FTT Şubat 2022’nin sonuna kadar 44,149 doları kırarsa 50 dolara ulaşma potansiyeline sahip. Bu da yatırımcılar için iyi bir alım fırsatı anlamına gelebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin