Bu tokene boğalar müdahale etmezse düşüş devam edebilir! Tekniz analiz
Bu tokene boğalar müdahale etmezse düşüş devam edebilir! Tekniz analiz

Bu tokene boğalar müdahale etmezse düşüş devam edebilir! Tekniz analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Axie Infinity (AXS), yılın başında düşüş trendinin hızlanmasının ardından ciddi düşüşler yaşıyor. Göreceli Güç Endeksi’ne (RSI) yansıyan yatırımcılar, gerçek bir yükseliş tepkisi olmaksızın aşırı satım bölgesinde sıkı bir şekilde işlem görüyor. Bu sabah token fiyatı 70 doların altına kesin bir şekilde açıldı. Boğalar, bu süreçte AXS fiyatının 60 dolara ulaştığını görebilecek satıcılara yol vermiş gibi görünüyor.

AXS fiyat hareketi, daha fazla kayıpla kaçan boğaları görüyor

Axie Infinity, şimdilik 70 dolarlık alana veda ediyor gibi görünüyor. AXS fiyatı için 73 dolardaki tarihsel seviye ve 70 dolar civarındaki aylık S1 destek seviyesi çok umut verici görünse de, fiyat hareketi bu Salı günü aşağı doğru açtı. Yatırımcıların görünürde bir kâr hedefi ve teşviki olmadığından, token fiyat hareketinin, yaklaşık olarak 60 dolar seviyesinde destek araması beklenebilir.

Bu nedenle AXS bugün gördüğümüz ana akım toparlanmaya karşı olabilir. Ancak bu AXS fiyat hareketinin 50 dolara daha fazla düşmemesinin bir nedeni olarak da görülebilir çünkü RSI zaten aşırı satım bölgesinden oldukça uzakta ve dolayısıyla daha fazla kazancı sınırlandırıyor. Küresel piyasalardaki geniş çaplı toparlanma ile token, düşüşte bir kırılma veya yavaşlama oluşturacağından keskin ve hızlı düşüş görmeyecek.

AXS/USD daily chart

Axie Infinity fiyatının hala 75 doların üzerine çıkabileceği umut devam ediyor. AXS fiyatında 73 doların üzerinde bir kırılma, satın alma hacminde geniş bir talep artışına neden olacak ve 85 dolara doğru hızlandırılmış bir hareket görecek.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin