Bu token yatırımcıları için büyük fırsatlar sunuyor olabilir! Takip edilecek seviyeler
Bu token yatırımcıları için büyük fırsatlar sunuyor olabilir! Takip edilecek seviyeler

Bu token yatırımcıları için büyük fırsatlar sunuyor olabilir! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Zilliqa fiyatı, Bitcoin ile yüksek bir korelasyona sahip ve son çöküş token’i daha da aşağı itti. Token geçen hafta yaklaşık %20 düşüş yaşadı. Analistler, Zilliqa’nın düşüşünün zorlayıcı olduğuna inanıyor ve aşağı yönlü hedef olarak 0,051 dolar belirlendi.

Zilliqa fiyatı son gelişmelerden nasıl etkilendi?

Altcoin ayrıca Bitcoin ile yüksek oranda ilişkili olmaya devam ediyor ve BTC’deki çöküş, Zilliqa fiyatında %8’lik bir düşüşü tetikledi. Zilliqa, savunucuların Meta’nın projesine benzer olduğunu düşündüğü bir metaverse projesi üzerinde çalışıyor ve Zilliqa yatırımcıları projenin tamamlanmasını ve başlatılmasını bekliyor.

Token, 2021’deki %500 fiyat rallisinin ardından yüksek bir seviyeye ulaştı; O zamandan beri Zilliqa tokeni, son 11 ayda tutarlı kayıplar kaydetti. Analistler, Zilliqa’daki en yakın destek olarak 0,097 doları belirlediler ve talep bölgesi olarak 0,097 ila 0,122 doları değerlendirdiler. Talep bölgesi Zilliqa’nın toparlanmasının anahtarıdır, kayıpları telafi etmek için fiyat destek seviyesinin üzerinde kalmalı.

Analistler, bariyerin yeniden test edilmesinin Zilliqa’nın düşüş trendini tersine çevirebileceğine inanıyor. Ancak, borsalar arasında ZIL üzerindeki artan satış baskısı, 0,097 dolarlık aşağı yönlü hedefin vurulma olasılığının daha yüksek olduğu anlamına geliyor.

Bir kripto analisti olan Brian Bollinger, alıcıların token’de bir düzeltmeyi tetikleyen ani fiyat artışından yorulduğunu belirtiyor. Analist, 100 ve 200 günlük EMA arasında bir geçişin Zilliqa fiyatına bir itme verebileceğine ve token’de bir ralliyi tetikleyebileceğine inanıyor. Anlık destek seviyesi olan 0,097 doların altına bir kırılma, Zilliqa fiyatı için yükseliş tezini geçersiz kılabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin