Bu token bir senede yaklaşık yüzde 3000 arttı!
Bu token bir senede yaklaşık yüzde 3000 arttı!

Bu token bir senede yaklaşık yüzde 3000 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Constellation (DAG) fiyatı hâlâ ılımlı bir düzeltme aşamasında sıkışıp kaldı. DAG fiyatı, kripto para 2022 yılına girerken bir toparlanma rallisi başlattı. Bununla birlikte, azalan bir trend çizgisi, daha yüksek seviyeyi geri kazanmaya çalışan herhangi bir yükseliş rallisini kesintiye uğratıyor.

2021’in üçüncü çeyreğinde, DAG token parabolik rallisi bir düzeltme aşamasına girdi. Bu ılımlı geri çekilme, fiyatı 0,14 dolar seviyesine düşürdü ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,462 dolardan yaklaşık %70 kayıp yaşadı. DAG fiyatı bu dip destekten yeterli talep aldı ve yeni bir toparlanma rallisi başlattı. Bununla birlikte, fiyat 0,24 dolara yükseldi. Daha sonra yaklaşan bir direnç trend çizgisinden güçlü bir dirençle karşılaştı ve kripto para fiyatını daha düşük seviyelere itti.

Azalan trend, Constellation (DAG) fiyatını nasıl etkiledi?

DAG fiyatı, 0,24 dolar direncini reddetti ve yaklaşık %23 değer kaybederek 0,18 dolar desteğine düştü. Neredeyse iki haftadır, kripto para fiyatı bu destek seviyesinin üzerinde geziniyor ve yeterli talep elde etmeye çalışıyor.

DAG tokenin fiyatı 0,18 dolardan geri dönmeyi başarırsa, kripto para alıcılarının rallisine devam etmek için azalan trend çizgisini de aşması gerekiyor.

Yazım sırasında DAG fiyatı 0,186 dolardan işlem görüyor ve gün içinde %1,27 kayıp yaşadı. Ayrıca, 24 saatlik hacim değişikliği 1.4 Milyon dolardır ve %11,52’lik bir zarara işaret eder. Verilere göre, token mevcut 243.5 milyar dolarlık piyasa değeri ile 180. sırada yer alıyor.

Teknik Analiz

DAG tokenin fiyatı tekrar 200 DMA çizgisinin altına düşerek düşüş eğilimini sürdürüyor. 0,18 dolarlık yatay seviyeyle birleşen 50 DMA hattı, bir toparlanma rallisini sürdürmeye çalışıyor.

Hareketli ortalama yakınsama sapması, MACD’yi ve sinyal hattının sürekli olarak yukarıdan nötr bölgeye yaklaştığını gösterir. DAG 0,18 dolar desteğinden aşağı düşerse, bu çizgiler orta çizginin altına düşerek satış fırsatı için ekstra bir fırsat sağlar.

4 saatlik RSI grafiği, yükseliş eğilimini göstererek daha iyi bir yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Direnç seviyeleri – 0,24 dolar ve 0,287 dolar

Destek seviyeleri –  0,18 dolar ve 0,14 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin