Bu token haftalık en düşük seviyesinden toparlanabilecek mi?
Bu token haftalık en düşük seviyesinden toparlanabilecek mi?

Bu token haftalık en düşük seviyesinden toparlanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı tekrardan 3 dolardan 1,21 dolara düştü. Yatırımcılar, bu zamanın ADA için bir son oyunu temsil edip etmediğini düşünmeye devam ediyor.
Cardano topluluğu, ADA’nın önümüzdeki günlerde olağanüstü bir performansa hazırlandığına inanıyor.

Cardano’nun ADA tokeni, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3 dolardan haftalık en düşük seviye olan 1,21 dolara sert bir şekilde düştü. Yatırımcılar bunun kripto pazarında ADA için bir son oyunu temsil edip etmediğinden şüphe etmeye devam ediyor. Yine de Cardano topluluğu, tokenin yakında rekabetçi bir parabolik sürüşe hazırlandığına inanıyor. Yatırımcıların ADA hakkındaki düşüncelerin aksine, topluluk, Cardano’nun bu ayı tuzağından kesinlikle kurtulacağını iddia ediyor.

Cardano fiyatı için sırada ne var?

Ek olarak, ADA fiyat düşüş trendi, piyasadaki hiç bitmeyen “Korku, Belirsizlik ve Şüphe (FUD)” spekülasyonuna bağlanıyor. Cardano fiyatı 1 ile 3 dolar arasında gidip gelmeye devam ederken, ana hatlarıyla belirtilen söylentilerin çoğu blockchain geliştirme eksikliğine dayanıyor. Ayrıca, ADA’nın dezavantajının en büyük yanlarından biri akıllı sözleşmelere sahip olmaması. Aslında bu, yatırımcıların Cardano ağının diğer mevcut blockchainlere kıyasla yavaş büyümesinden mutsuz olmalarının en büyük nedenlerinden biri. Bunun dışında birçok ağır fintech şirketi Cardano ağını benimsemeye başladı.

Ancak, giderek daha fazla merkezi olmayan uygulama (DApp’ler) henüz piyasaya sürülmediğinden, ADA ekosistemi yeni bir görünümle başlıyor. Ayrıca, Flexa ağının sezgisel desteğiyle, ADA tokeni artık 40.000’den fazla farklı mağazada mal ve hizmetler için ödeme yapmak için kullanılabilir. Rapora göre, bir çevrimiçi ödeme devi olarak Flexa, ADA tokeninin işlemler için yüksek talep gördüğünü ortaya koyuyor.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin