featured

Bu token balinaların yeni gözdesi mi oluyor? İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bored Ape Yat Kulübü NFT için ERC-20 tokeni ApeCoin (APE), son 24 saatte %10’un üzerine çıktı. Mevcut fiyatı yazım sırasından 12 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saatte APE fiyatı, Yuga Labs’ın risk sermayesi şirketi Andreessen Horowitz liderliğindeki bir finansman turunda 450 milyon dolar sağlamasıyla 12,79 dolara yükseldi. APE fiyat rallisi de en iyi 100 ETH balinasından satın alınarak desteklendi. APE, son 24 saat içinde en çok işlem gören Ethereum tokeni oldu.

Yuga Labs, Salı günü Andreessen Horowitz’in kripto fonu a16z kripto tarafından yönetilen 450 milyon dolarlık finansman turunun ardından 4 milyar dolar değerinde olduğunu açıkladı. Finansman turuna katılan diğer yatırımcılar arasında Animoca Brands, FTX, MoonPay, The Sandbox, LionTree, Sound Ventures ve Thrive Capital yer alıyor.

Toplanan fonlar, yaratıcı, mühendislik ve operasyon fonksiyonlarında daha fazla çalışanı işe almak için kullanılacak. Ayrıca kalan fonlar, şirket tarafından planlanan ortak girişimler ve ortaklıklar için kullanılacak.

Yuga Labs ortağı Guy Oseary şunları söyledi:

“Bu sermaye, Yuga’ya devam etmekte olan birçok şeyi pazarlamak için hız kazandıracak ve vizyonu paylaşan stratejik düşünceye sahip yeni ortaklar getirecek.”

Kripto balina analiz platformu olan WhaleStats, 22 Mart tarihinde yayınladığı tweet’te ApeCoin (APE) tokeninin en iyi 100 ETH balinası tarafından en çok satın alınan token haline geldiğini duyurdu. Tweet şu şekilde yer alıyor:

“$APE, bugün en çok işlem gören 100 #ETH balinası arasında en çok işlem gören token olmak için $AAVE’nin önüne geçti.”

Yuga Labs’ın 450 milyon dolarlık finansmanı, Ethereum balinalarının artan ilgisi ve ApeCoin’in (APE) Web3 ve NFT topluluğu arasındaki popülaritesi, tokenin fiyatını önemli ölçüde yükseltti.

İki gün önce 9,5 dolar seviyesinin yakınında dibe vurmasından bu yana, APE fiyatı bugün 12,79 doları kaydetmek için yaklaşık %30 artış kaydetti. Ancak fiyat hafifçe düzeldi ve şu anda 12 dolar seviyesinin yakınında işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre, ApeCoin’in mevcut piyasa değeri 3.33 milyar dolar ve 42. sırada yer alıyor.

Yuga Labs’in NFT ve Metaverse’deki gelişmeleri

Yuga Labs, Web3 ekosistemi için ApeCoin’in (APE) piyasaya sürülmesiyle birlikte BAYC, MAYC ve CryptoPunks NFT’lerinden NFT alanında kayda değer bir başarı elde etti. Şimdi, Yuga Labs, Nisan ayında planlanan ApeCoin tarafından desteklenen “Otherside” oyun projesini planlıyor. Tüm bu projelerle birlikte ApeCoin (APE) fiyatının yakında fırlaması ve mevcut ATH olan 39.40$’ın üzerine çıkması bekleniyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin