Togg, Toggen token çıkaracak

Son dakika: Toggen Token geliyor! TOGG CEO’su ‘blockchain’ hedeflerini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Türkiye’nin yerli otomobil projesi TOGG’un (Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu) bugün Bursa’nın Gemlik ilçesinde bulunan tesisinin tanıtımı gerçekleştirildi. Açılışta sunum yapan TOGG CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, otomobil projesinin yanında şirketin blokchain ve Toggen isimli bir utility token çıkarma gibi diğer hedeflerini anlattı.

TOGG’un tokeni Toggen Token geliyor

CEO Gürcan Karakaş, Togg’un tokeni Toggen Token’i çıkaracaklarını sohbet sırasında dile getirdi. Ayrıca Karakaş, yaptığı sunumda şirketin özellikle güvenlik konusunda kullanacağı blockchain hedeflerine değindi:

“Blok zinciri sadece fintek için değil aynı zamanda akıllı cihazların güvenliğinde de kullanılacak bir teknoloji olarak öne çıkıyor. Blok zinciri teknolojisi zamanla araçların üzerinde birer dijital cüzdan olmasını da sağlayacak. Büyük veri dünyasının gelişen ve değişmeyecek teknolojisi blok zinciri olacak. Dijitalize edilmiş veri ve diğer varlıklar blok zinciri aracılığıyla güvenli biçimde saklanıp, transfer edilebilecek. Bu nedenle blok zinciri ve yapay zeka ekosistemlerin merkezinde yer alacak.”

Otomobil şirketi TOGG, teknoloji şirketi olmayı hedefliyor

Yerli otomobil şirketinin, araba üretme ve Toggen Token’i çıkarma dışındaki hedefleri arasında, Farasis ortaklığıyla kurduğu enerji depolama markası SiRo bulunuyor. Şirketin kurulumu yakın zamanda tamamlandı ve fabrikanın inşaasının tamamlanmasıyla üretime geçmesi planlanıyor. Bunun yanında TOGG, Togg Akıllı ve Hızlı Şarj Çözümleri A.Ş. bünyesinde şarj konusunda çözümler üretmeyi planlıyor.

Toggen

Cumhurbaşkanı Erdoğan yakın zamanda kripto para yasası hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin