TL İle Bitcoin Nasıl Alınır
TL İle Bitcoin Nasıl Alınır

TL İle Bitcoin Nasıl Alınır?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Her geçen gün büyüyen kripto para sektörüne yeni başlayanlar için ilk merak edilen TL İle Bitcoin Nasıl Alınır sorusunu basit adımlarla cevaplayalım. 4 basit adımda Türk Lirası ile Bitcoin alma işlemini gerçekleştirelim.

TL ile Bitcoin alma işlemi oldukça basit adımlardan oluşmaktadır. Türk Lirası ile BTC satın almadan önce Bitcoin nedir? sorusunu merak ediyorsanız bu yazımızı okuyabilirsiniz.

TL İle Bitcoin Nasıl Alınır?

Türk Lirası İle Bitcoin Nasıl Alınır? adım adım izleyerek detaylandıralım. Öncelikle kendinize Bitcoin alabileceğiniz bir alım satım platformu tercih etmelisiniz. Günümüzde birçok platform Bitcoin ve kripto para alım satım hizmeti vermektedir. Biz bu yazımızda Binancetr’den Türk Lirasıyla Bitcoin almayı örneklendireceğiz.

Türk Lirasıyla Bitcoin almak 1. adım: Öncelikle trbinance.com adresine gidip hesabınızı oluşturun.  Bu link ile açtığınız hesabınızda yapacağınız alım satım işlemlerinde %10 komisyon indiriminiz olacaktır.

2.adım: Hesabınızı limitsizce kullanmak adına ayarlar/profil sekmesinden KYC yani kimlik doğrulamanızı yapın.

3.adım: Üst menülerde bulunan ”Yatırma” seçeneğine tıklayın. Karşınıza Binancetr’nin banka iban numaraları çıkacak. Kimlik doğrulamanız yapıldığından dolayı, bu ibanlardan birine kendi adınıza açılmış olan bir banka hesabınızdan Türk Lirası yolladığınızda bu tutar otomatik olarak Binancetr Türk Lirası hesabınıza aktarılacaktır.  Yukarıda bulunan Cüzdan/Bakiyeler sekmesinden Türk Lirası hesabınızdaki tutarı görebilirsiniz.

4.adım:  Aynı sekmede TL bakiyenizin en sağında bulunan Yatırma – Çekme – Alım Satım butonlarını kullanarak Banka hesabınıza Türk Lirası çekimi, Binancetr hesabınıza TL yatırma ve Türk Lirası ile Bitcoin alma işlemini ya da dilerseniz Türk Lirası ile altcoin alma işlemlerinizi basitçe gerçekleştirebilirsiniz.

Alım Satım sekmesine geldiğinizde açılan pencereden BTC/TRY sekmesine tıkladığınızda piyasalar ekranı açılacak ve en altta bulunan Bitcoin satın al butonunu kullanarak dilediğiniz miktarda BTC satın alabilirsiniz.

Bitcoin satmak istediğinizde ise BTC Sat butonu ile Bitcoin satabilirsiniz.

İşte TL İle Bitcoin Nasıl Alınır? sorusunun cevabı bu kadar basit.

Ayrıca bu link ile Binance Global borsasında %20 komisyon indirimi alabileceğiniz bir hesap daha açabilirsiniz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin