Tim Draper, Bitcoin'in hükumetleri radikal bir şekilde dönüştürebileceğini düşünüyor
Tim Draper, Bitcoin'in hükumetleri radikal bir şekilde dönüştürebileceğini düşünüyor

Tim Draper kripto para piyasasının 80 trilyon dolara ulaşacağını belirtiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Girişim sermayesi yatırımcısı Tim Draper kripto para piyasası hacminin önümüzdeki 15 yılda 80 trilyon dolara ulaşacağını iddia ediyor.

Tim Draper kripto para sektörünü internetin ilk günlerine benzetiyor

Tim Draper, kripto paranın mevcut durumunu, dünyayı sarmadan önce internetin ilk günlerine benzetiyor. Tim Draper, piyasadaki gerilemenin nedenini, insanların henüz alışkın olmaması olarak açıklıyor. Tim Draper’a göre, insanlar kripto dolarlara aşina olduktan ve onları benimsemeye başladıklarında, dünya çapında birkaç milyar dolarlık sanayi devrimi olacak.

2018 Singapur DealStreetAsia PE-VC Zirvesi’nde konuşan Tim Draper, son aylarda kripto para piyasasında kayda değer düşüşün, dijital para birimini yeni bir varlık sınıfı olarak benimsemeyen kişilere atfedildiğini söyledi. Tim Draper, insanların teknolojiye daha fazla aşina olduklarında, dünya çapında birçok önemli sektörü dönüştüreceğini şu sözlerle belirtiyor:

Sanırım asla hayal bile edemeyeceğimiz seviyelere piyasa ulaşacak. Endüstriler üzerinde böyle bir yüksek dönüştürücü etkiye sahip olacağını düşünüyorum. İnternet, 10 ile 100 milyar dolar olan sektörlerin peşinden gitti, kriptolarda trilyon dolarlık piyasaların peşinden gidiyor. Bunlar finans, sağlık, sigorta, bankacılık ve yatırım bankacılığı ile hükumetlerden oluşuyor.

Tim Draper, özellikle Bitcoin gibi kripto paraların savunucusu

Tim Draper, özellikle Bitcoin gibi kripto para birimlerinin uzun zamandır savunucusu. 2014 yılında, US Marshalls’da bulunan 30.000 Bitcoin için 18 milyon dolar ödedi. Onları bugün satarsa, 170 milyon doları aşacak bir kazanç elde edecek.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin