Tim Draper: “Ana akım medya FUD ve FOMO'yu takip ediyor.”
Tim Draper: “Ana akım medya FUD ve FOMO'yu takip ediyor.”

Tim Draper: “İki nedenden dolayı Bitcoin 250.000 dolar olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tim Draper, Bitcoin söz konusu olduğunda her zaman savunmaya geçiyor. Öyle ki Bitcoin’in 2022’de 250.000 olacağı yönünde olan tahmininin sonuna kadar arkasında olduğunu güçlü bir inançla dile getiriyor.

Tim Draper: “Ana akım medya FUD ve FOMO’yu takip ediyor.”

Draper, kripto ekosistemine yönelik kendi anlayışlarını ve tahminlerini açıklayarak Cointelegraph ile yaptığı bir röportajda, mevcut piyasa çöküşü döngüsünü anlattı. Draper’a göre, piyasayı manipüle etmeye ve lehe hareket ettirmeye çalışan insanlara rağmen dalgalanma oldukça normal. Kripto piyasası ana akım medya FUD ve FOMO’yu takip etse de Draper, bu krizi piyasaya girme fırsatı olarak gördüğünü söyledi ve ayrıca şunları ekledi:

Bitcoin sadece daha iyi bir para birimi. Dolayısıyla, dünyanın daha iyi para birimini kabul etmesi sadece biraz zaman alacak. Ve bence param ile yapabildiğim her şeyimi en kısa sürede, Bitcoin’le yapabileceğim. Daha sonra herkesin ilgisini çekecek ve Bitcoin’imiz olduğunda neden dolar cinsinden anlaşma yapalım ki? diyecekler. Çünkü böylesi çok daha kolay.

Tim Draper

“Bitcoin’de enflasyon ve ekstra ücretler bulunmuyor.”

Draper’a göre, Bitcoin daha az maliyetli ve merkezi bir denetleme otoritesine ödenmesi gereken vergiler bulunmuyor. Ayrıca enflasyon gibi ekstra ücretler olmadığını belirtiyor. Draper gelecek için şu tahminiyle açıklamalarında devam etti:

2022 veya 2023’teki Bitcoin fiyatının yaklaşık 250.000 dolar olacağı konusunda oldukça iyi iki dayanağım var. Birincisi, doların kriptoya göre değerinin azalacağı. Diğeri ise Bitcoin’in dünya çapındaki tüm para birimlerinden daha büyük ve daha geniş bir pazar payına ulaşacağı.

Dahası Draper, Bitcoin için geleceğin çok iyi olduğunu, gerçekçi olunması gerektiğini ve gelecekte dünyanın önemli para birimi olacak olan Bitcoin’in benimsenmesinin hızlanması gerektiğini vurguluyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin