Bitcoin milyoneri Tim Draper, BTC'nin benimsenmesi hakkında konuştu
Bitcoin milyoneri Tim Draper, BTC'nin benimsenmesi hakkında konuştu

Tim Draper: “Bitcoin ile ‘dünyayı değiştirebilecek’ en büyük teknolojilerden birine sahibiz.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Los Angeles’taki Crypto Invest Summit’e katılan milyarder yatırımcı Tim Draper, dünyayı radikal bir şekilde değiştirecek bir şeyin zirvesinde olduğumuzu söyledi.

Tim Draper: “Dünyayı radikal bir şekilde değiştirecek bir şeyin zirvesindeyiz.”

Kripto para yatırımcısı Draper, kripto paralarda yaptığı çılgın tahminler ve sektöre iyimserlik bakışı ile biliniyor. Konferans sırasında Draper’ın kripto paralardan fazlaca bahsetmesi bir sürpriz değil. Draper konferansta kriptto paralara yönelik şunları söylüyor:

Bitcoin’in gelişiyle birlikte artık trilyon dolar endüstrileri değiştirmek için bir platformumuz var. Dünyayı radikal bir şekilde değiştirecek bir şeyin zirvesindeyiz.

Milyarder yatırımcı: “1 Bitcoin hala 1 Bitcoin.”

Draper, Bitcoin’e yönelik görüşünü ise şu sözlerle aktardı:

1 Bitcoin hala 1 Bitcoin. Diğer tüm para birimleri, dünyamızdan kaybolurken dalgalanıyor. Bitcoin ile “dünyayı değiştirebilecek” en büyük teknolojilerden birine sahibiz. Kripto’nun iki alanı kökten değiştirmesini bekliyoruz: sağlık ve hükumet.

Draper, Bitcoin’in 2022’ye kadar 250.000 dolara ulaşacağı tahminini yeniledi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin